AMASYA`DA VALİ ÇOMAKTEKİN İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Son Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Amasya`nın Başarılı Valisi İbrahim Halil Çomaktekin için veda yemeği mahiyetinde bir iftar programı düzenlendi.

7.06.2016 10:40:09 0
AMASYA`DA VALİ ÇOMAKTEKİN İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Son Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Amasya'nın Başarılı Valisi İbrahim Halil Çomaktekin için veda yemeği mahiyetinde bir iftar programı düzenlendi. 

Programa Amasya Milletvekili Naci Bostancı, Amasya Cumhuriyet Başsavcısı Erol Çelik, Amasya Adalet Komisyonu Başkanı Cem Boztaş, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Valilik personeli, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. 

Yemekte ilk olarak konuşan Vali Yardımcısı Nevzat Sinan, Vali İ. Halil Çomaktekin’e Amasya’ya yaptığı özverili hizmetlerden ötürü şükranlarını sundu. Daha sonra bir konuşma yapan Vali İ. Halil Çomaktekin ise şunları kaydetti: “Öncelikle rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan mübarek Ramazan’ı Şerifin hayırlı olmasını diliyorum. Yaklaşık 34 aydır Amasya’da görev yamaktan büyük bir şeref duydum. Daha öncede 2 yıl Gümüşhacıköy Kaymakamlığı yapmıştım. Yani hayatımın yaklaşık 5 yılı Amasya’da geçti. Bizler güzel bir iletişim ve koordinasyonla Amasya’ya hizmet etmeye çalıştık. Bu süre boyunca hiç kimseyi ayırt etmeden, herkese sevgiyle yaklaşarak görev yaptık. Milletin adamı olmaya çalıştık, özümüz sözümüz bir olarak halkımıza hizmet ettik.

Amasya Valiliğinin kapısı halkın ve hakkın kapısı olmalıdır dedik. Bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum. Ben bu açıdan kalben ve vicdanen rahatım. Bizim yönetimiz tarzımız şeffaf yönetim tarzıdır. Bu yüzden yaptığımız her işi sizlerle birlikte yaptık ve halkımızın da bunlardan haberi olmuştur. Tek derdimiz Amasya’yı marka şehir yapmak ve daha huzurlu, yaşam standartları yüksek bir hale getirebilmek olmuştur. Bu bir süreçtir ve benden sonra da devam edecektir.

İnşallah Amasya her geçen yıl güzel mesafeler kat edecektir. Yapılan bu tayinin kendim açısından hayırlı olmasını diliyorum. Bu takdiri ilahidir. Benim için önemli olan bu görevden şerefimle, alnımın akıyla ayrılmaktır. Çok şükür bu şekilde ayrılıyorum. Amasya’yı ve Amasya halkını seviyorum. Amasyalıların da beni sevdiğini biliyorum ve kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Her şeyin bir eceli vardır ve eceli geldiğinde tecelli eder. Her açıdan müsterihim. Bu iftara katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Ben hakkımı helal ediyorum. Sizlerden de haklarınızı helal etmenizi temenni ediyorum. Allah’a emanet olun.”

Konuşmaların ardından Amasya Baro Başkanı A. Melik Derindere ve Vali Yardımcısı Nevzat Sinan Vali Çomaktekin’e Amasya’ya verdiği hizmetlerden ötürü Amasya hatırası hediyeler takdim ettiler. Veda yemeği programı hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40