AMASYA`DA TARIM VE İNSAN KONULU FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Vali İ. Halil Çomaktekin, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce, Denizbank?ın sponsorluğunda düzenlenen ?Tarım ve İnsan Konulu? fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

9.05.2016 18:58:19 0
AMASYA`DA TARIM VE İNSAN KONULU FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Vali İ. Halil Çomaktekin, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce, Denizbank’ın sponsorluğunda düzenlenen “Tarım ve İnsan Konulu” fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Amasya Park Alışveriş Merkezinde açılan sergiye Vali Çomaktekin’in yanı sıra Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Lokman Gültekin, protokol üyeleri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. 

Vali Çomaktekin açılışta yaptığı konuşmasında şunları kaydetti: " İnsanoğlunun var oluşu ile beraber tarım vardır ve var olmaya devam edecektir. Tarımsal faaliyetler insanoğlunun hayatında çok önemli yer teşkil etmektedir. İnsanoğlu medenileşmeye tarımsal faaliyetlerle başlamıştır ve her zaman kaliteli tarımsal ürünler yetiştirerek neslini devam ettirme peşinde olmuştur. Bu açıdan toprak ve tarım bizim en fazla ihtiyaç htiğimiz, olmazsa olmazlarımız arasındadır. Önemli bir tarım potansiyeli bulunan ilimizde de sahip olduğumuz tarımsal zenginliklerin fotoğraf sanatıyla birleştiğini görmek bizleri mutlu etmektedir. Serginin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Vali Çomaktekin açılışın ardından sergide yer alan fotoğrafları inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10158,6%-0,15
  • DOLAR

    32,13% -0,08
  • EURO

    35,00% -0,05
  • GRAM ALTIN

    2469,79% 0,10
  • Ç. ALTIN

    3933,17% 0,00