AMASYA`DA ``DÜNYA ÇEVRE HAFTASI`` KUTLANIYOR

Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Çevre ve Amasya Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat ve beraberindeki kurum personeli Amasya Valisi İ. Halil Çomaktekin?i ziyaret etti.

Gündem 2.06.2015 11:33:39 0
AMASYA`DA ``DÜNYA ÇEVRE HAFTASI`` KUTLANIYOR

Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Çevre ve Amasya Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat ve beraberindeki kurum personeli Amasya Valisi  İ. Halil Çomaktekin’i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Çomaktekin çevrenin önemine değinerek, son yıllarda çevre ile ilgili duyarlılığın arttığını ifade etti. Vali Çomaktekin, çevre konusunda gerekli yaptırımlar uygulansa da çevrenin tahrip edilmemesinin, tam anlamıyla çevre bilincinin oluşmasıyla çözülebileceğini belirtti. Bu anlamda genç yaşlı tüm vatandaşlarımızdan çevre konusunda gerekli hassasiyeti göstermelerini beklediklerini vurgulayan Vali Çomaktekin, konuşmasının devamında “Bizler ne kadar hassas davranırsak, gelecek nesillere o kadar yaşanabilir, temiz ve yeşilin bol olduğu bir dünya bırakabiliriz.” dedi.

Vali Çomaktekin’in konuşmasının ardından Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat ilimizde çevrenin korunması amacıyla yapılan çalışmalar ve Dünya Çevre Haftası etkinlikleri hakkında bilgiler aktardı. Ziyaretin sonunda Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bolat, Vali Çomaktekin’e Çevre Haftasına dikkat çekmek üzere hazırladıkları tişört ve şapkayı takdim etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00