Amasra `lı Öğrenciler Tiyatroda

Polis Amcalar ve Polis Ablaları ile beraber ? Purmina ve Sırlar Ormanı? isimli tiyatro oyununu seyreden Amasra ?lı öğrenciler büyük bir coşku yaşadılar.

Gündem 24.03.2016 08:12:06 0
Amasra `lı  Öğrenciler  Tiyatroda

Polis Amcalar ve Polis Ablaları ile beraber “ Purmina ve Sırlar Ormanı” isimli tiyatro oyununu seyreden Amasra  ‘lı  öğrenciler büyük bir coşku yaşadılar.

Bartın İli ve İlçelerinde polis vatandaş işbirliğinin en üst seviyeler taşınması amacıyla Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen faaliyetlere geçtiğimiz günlerde tiyatro etkinliği de eklenmişti.  Bartın Valilik Makamının uygun görüşleri ile Bartın İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen tiyatro etkinliğine yaklaşık 400 öğrenci seyirci olarak katıldılar.

Eroğlu Enerji Tarım Turizm Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin katkıları ile Bartın Kültür Merkezi Büyük Salonunda gerçekleştirilen tiyatro etkinliğinde Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Devlet Tiyatroları Sanatçıları tarafından 6 yaş ve üzeri çocuklara hitap eden “ Purmina ve Sırlar Ormanı” isimli Tiyatro oyunu sahnelenirken, tiyatro oyununu Amasra İlçesinde eğitim ve öğretimlerini sürdürmekte olan bir gurup  öğrenci de seyretti.

Tiyatro oyununu büyük bir keyifle seyreden öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, ileriki günlerde de benzer etkinliklerin gerçekleştirilmesine devam edileceği öğrenildi. Tiyatro etkinliğine seyirci olarak katılan öğrenciler polis abla ve polis amcalarının yanı sıra tiyatro sanatçılarıyla bol bol hatıra fotoğrafları çektirdiler. İstanbul Devlet Tiyatroları Sanatçıları ‘nın seyirci çocuklar ile yakından ilgilendikleri ve kendilerinin sorularını büyük bir keyifle cevaplamaları gözlerden kaçmadı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN

 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19