ALTINDAĞLI BAYANLARDAN,BELEDİYE KURSLARINA YOĞUN İLGİ

Kadınların gelişiminde önemli rol oynayan kadın eğitim kültür merkezleri, yeni sezona merhaba dedi.

Belediye Haberleri 29.08.2016 20:37:39 0
ALTINDAĞLI BAYANLARDAN,BELEDİYE KURSLARINA YOĞUN İLGİ

Altındağ Belediyesine  bağlı 24 kadın eğitim kültür merkezinde, kurs başvuruları başladı. Kadınlar sosyal hayatta daha aktif bir hale gelmesini amaçlayan kültür merkezlerimizde kurs başvuruları 30 Eylül 2016 tarihine kadar devam edecek. Altındağlı kadınlar, daha şimdiden büyük ilgi gösterdikleri bu kurslar için merak ettikleri tüm sorulara 507 01 33 numaralı telefondan cevap bulabiliyor.

Altındağlı kadınlardan başarı üstüne başarı!

Altındağ Belediye Başkanı  Dr.Veysel Tiryaki tarafından açılan kadın eğitim kültür merkezleri bu yıl da dopdolu bir programla Altındağlı kadınlara hizmet veriyor. Kadın eğitim kültür merkezlerinin Altındağlı kadınlara sunduğu imkânlar saymakla bitmiyor. Altındağlı kadınlar, kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak altın bilezikleri bu merkezler sayesinde birer birer koluna geçiriyor. Eğitime büyük önem veren kültür merkezleri, yeteneklerin ortaya çıkmasına da direkt etki ediyor. Altındağlı kadınlar, bu merkezlerde elde ettikleri başarılarla sertifikalarına kavuşuyor ve kendi ayakları üzerinde durabilmenin ilk adımını atıyor.

Bu kurslarda ne ararsan var!

Okuma yazma, İngilizce, Arapça, Osmanlıca, işaret dili, diksiyon ve bilgisayar kurslarıyla Altındağlı kadınlar, daha donanımlı bir hale gelecek. Altındağlı kadınlar, modern dans, halk oyunları, Türk Sanat Müziği ve Tasavvuf Müziği korolarına katılarak hem sosyalleşme adına adım atacak hem de ahşap süsleme, kilim, iğne oyası, dokuma, ebru, resim ve hat gibi kurslara giderek sanat becerilerinin ortaya çıkmasını sağlayacak. Bendir, ud, keman, kanun ve ney kurslarıyla müzik alanında da söz sahibi olacak Altındağlı kadınlar, aynı zamanda spor yaparak sağlıklı bir hayatın kapısını aralayacak

Kadınların gözünden kültür merkezlerimiz...

Güneşevler Kadın Eğitim Kültür Merkezimizden Hülya Evirgen, yeni sezonda drama, spor ve halk oyunları kurslarına başvurduğunu dile getirdi. Bu kursların kendilerine büyük avantaj sağladığını ifade eden Evirgen: “Geziyoruz, okuyoruz, öğreniyoruz. Her geçen gün daha donanımlı bir hale geliyoruz” dedi. Evirgen, bu durumun ortaya çıkmasında Başkanımız Veysel Tiryaki’nin büyük pay sahibi olduğunu vurguladı.

Yıldıztepe Kadın Eğitim Kültür Merkezi üyelerimizden Hatice Kütük ise 2008 yılından beri bu kurslara gittiğini söyledi. Takı kursuna giderek hayatının önemli ölçüde değiştiğini belirten Hatice Kütük şöyle konuştu: “Bu merkezde öğrendiklerimi hayata geçirdim. Hamamönü El Ürünleri Pazarı’nda kendi standımı açtım. 6 yıldır bu işten para kazanıyorum. Ve ailemin ekonomisine katkıda bulunuyorum.”dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10168,12%1,12
  • DOLAR

    32,26% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2442,48% 0,74
  • Ç. ALTIN

    3909,59% -0,34