ALTINDAĞ`IN GURURU,TÜRKİYE`NİN 3.SÜ OLDU

Yeni Altındağ Belediyespor Kulübü boksörlerinden 14 yaşındaki Şahin Murat, Muğla?da düzenlenen Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası?nda 3. oldu.

4.09.2015 11:19:26 0
ALTINDAĞ`IN GURURU,TÜRKİYE`NİN 3.SÜ OLDU

Yeni Altındağ Belediyespor Kulübü boksörlerinden 14 yaşındaki Şahin Murat, Muğla’da düzenlenen Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası’nda 3. oldu. 49 kiloda mücadele eden Altındağlı boksör, tam 4 karşılaşmada rakiplerini yere serdi. Şahin, yarı final mücadelesinde de başarılı bir performans ortaya koymasına rağmen rakibine şanssız bir şekilde yenildi.

“Hedefimiz her branşta başarı sağlamak”

Yeni Altındağ Belediyespor Kulübü Başkanı Tamer Açar, konuyla ilgi bir açıklama yaparak kazanılan başarının önemine dikkat çekti. Türkiye Şampiyonası’nda Şahin Murat’ın finale çıkmayı sonuna kadar hak ettiğini vurgulayan Başkan Açar, üçüncülüğün de büyük bir başarı olduğunu belirtti. Başkan Açar, sporcusunun gelecek vaat eden bir boksör olduğunu söyleyerek düzenli ve disiplinli çalışma programını asla aksatmaması gerektiğini dile getirdi. Yeni Altındağ Belediyespor çatısı altındaki tüm branşlarda her zaman zirveyi hedeflediklerini belirten Başkan Açar: “Sadece futbolda değil boksta, güreşte, voleybolda ve halk oyunlarında da başarılı olacağız” dedi.

“Gönül isterdi ki Altındağıma şampiyonluk getireyim”

Boksör Şahin Murat ise sözlerine Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’ye teşekkür ederek başladı. Bu başarının Başkan Tiryaki sayesinde geldiğini kaydeden Şahin Murat, gençlerin spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak durduğunu ifade etti. Altındağlı boksör şöyle devam etti: “Gençlerin spor yapmasını isteyen bir belediye başkanımız var. Spor yapmamız için bize her türlü imkânı sunuyor. Bu bizim için büyük bir şans. Biz de Altındağ’ı en şekilde temsil etmek istiyoruz. Finalin kapısından döndüm. Gönül isterdi ki Altındağıma şampiyonluk getireyim. Ama olmadı. İnşallah bir dahaki sefere…”

 

ARTUKLU HABER AJANSI-*ANKARA


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04