Alikalılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğinden Nusaybin Kaymakamı Kayabaşı'na Ziyaret

Alikalılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Rıdvan Zan ve beraberindeki yönetimi, Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı'nı ziyaret ettiler.

26.06.2022 13:10:00 0
Alikalılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğinden  Nusaybin Kaymakamı Kayabaşı

Alikalılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Rıdvan Zan ve beraberindeki yönetimi, Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı'nı ziyaret ettiler.

 

Belediye Başkanlığı Toplantı Salonunda Alikalılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği yönetimi ile bir araya gelen Nusaybin ilçe Kaymakamı Ercan Kayabaşı, ziyaretlerinden dolayı Başkan Zan ve yönetimine teşekkür etti.

STK'laşma ve dernekleşmeyi çok önemsediğini belirtenay Kaymakam Kayabaşı, vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmek için çalıştıklarını kaydetti.

 

Vatandaşlarımızın kendileri veya kurumlara gitmek için hiç kimseyi aracı kılmadan kapıyı çalmaları yeterli olduğunu ifade eden Kayabaşı, kalbimizin de gönlümüzün de sonuna kadar hemşehrilerimize açık olduğunu söyledi.

 

Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Mahmut Demirtaş'ın destekleriyle Nusaybin kırsal mahallelerinde büyük bir asfalt çalışması planlandığını aktaran Kaymakam  Kayabaşı,  şehir merkezi ve kırsal mahallelerde de kilitli parke taşı çalışmalarına başlayacaklarını, bir buçuk yıl içerisinde Nusaybin'de yol sorununu bitirmeyi planladıklarını söyledi.

 

Tek tek söz alarak duygu ve düşüncelerini dile getiren Alikalılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği yöneticileri adına son olarak konuşan Başkan Rıdvan Zan, Nusaybin'de yapılan tüm etkinliklerde Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sayın Kayabaşı'nın yanında olduklarını belirtti.

 

Nusaybin'de Kaymakamlık ve Belediye tarafından yapılan etkinlikleri çok önemsediklerini ve desteklediklerini vurgulayan  Zan, kendilerini kabul ettiği için Kaymakam Kayabaşı'na teşekkür ederek biblo takdim etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00