Aliağa Belediyesi'nden Ailelere Ergenlik İletişimi Semineri
Aliağa Belediyesi, aile içi ilişkilerin güçlendirilmesine yönelik sürdürdüğü eğitim çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
İzmir-Aliağa (08.12.2025)
Aliağa Belediyesi, aile içi ilişkilerin güçlendirilmesine yönelik sürdürdüğü eğitim çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Aliağa Belediyesi Aile Danışma Merkezi tarafından “Ergenlik Sürecinde Aile İçi İletişim” konulu seminer, Güzelhisar Sosyal Tesisleri’nde 9. ve 10. sınıf öğrencilerinin velilerine yönelik olarak gerçekleştirildi.
Mustafa Güngör Çolakoğlu Anadolu Lisesi Rehberlik Servisi’nin talebi doğrultusunda planlanan eğitimde, ailelerin ergenlik dönemini daha sağlıklı yönetebilmesi ve çocuklarıyla etkili iletişim kurabilmeleri amacıyla Aliağa Belediyesi Aile Danışma Merkezi Uzman Psikoloğu Berfin Ruken Taşkın tarafından bilgilendirme yapıldı. Seminerde; ergenlikte davranış değişiklikleri, aile tutumları, sınır koyma, empati, çatışma yönetimi ve güven temelli iletişim gibi konular ele alındı.
AİLE İÇİ İLETİŞİME YATIRIM, GELECEĞE YATIRIM
Aliağa Belediyesi’nin eğitim, danışmanlık ve psikolojik destek programlarını içeren Aile Danışma Merkezi çalışmalarıyla, sadece çocuk ve gençlere değil aile bütününe yönelik hizmet sunduğunu belirten Uzman Psikolog Berfin Ruken Taşkın, güçlü ailelerin sağlıklı toplumun temelini oluşturduğunu, bu alandaki faaliyetlerin ailelerin sosyal ve psikolojik açıdan desteklenmesine büyük katkı sağladığı söyledi.
AİLE DANIŞMA MERKEZİ, TOPLUMUN HER KESİMİNE ULAŞIYOR
Aliağa Belediyesi Aile Danışma Merkezi; rehberlik çalışmaları, aile danışmanlığı, bireysel psikolojik destek, çocuk-ergen danışmanlığı ve eğitim seminerleriyle vatandaşlara ücretsiz hizmet sunuyor. Merkez, yıl boyunca farklı okullar, kurumlar ve sosyal gruplara yönelik eğitim taleplerini de değerlendirerek geniş kitlelere ulaşmayı sürdürüyor.
ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR/ALİAĞA
-
1
Başkan Akgün’den İstiklal Marşı Kabulü ve Mehmet Akif ERSO'Yu Anma Günü Açıklaması
-
2
Esra Erol Uluslararası Yardım İşaretini Programda Uygulamalı Gösterdi
-
3
Mardin'de İl Tarım Değerlendirme Toplantısı
-
4
DOĞAN BEKİN ; “İSRAİL BÖLGE İSTİKRARINA ÖNEMLİ TEHDİT OLUŞTURMAKTADIR”
-
5
Emekli maaşı ve bayram ikramiyesi ödeme tarihler açıklandı!
-
6
ANKARA BÜYÜKŞEHİR’DE RAMAZAN MESAİSİ SÜRÜYOR
-
7
ŞAHSENEM’DEN 8 MART’TA ANLAMLI KONSER
-
8
ANKARA’DA KIZILAY METRO İSTASYONU’NDA TELEFON KESİLMİYOR, OTOBÜSTE ÜCRETSİZ Wİ-Fİ VAR
-
9
En Çok Konuşulan Ekonomik Göstergeler
-
10
İTÜ ARI TEKNOKENT VE TOGG’DAN GİRİŞİM ODAKLI STRATEJİK İŞ BİRLİĞİ
-
11
Gemlik’te Dilencilere Geçit Yok
-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
51,05% 0,10
-
GRAM ALTIN
7329,62% -0,08
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00



