Alerjik Rinit Tedavisine Doğal Destek: Cold Press Çörek Otu Yağı

Mevsimsel alerjik rinit en sık görülen alerjik hastalıklardan biri. Her yıl aynı zamanlarda kendinizi iyi hmiyorsanız, yaşam kaliteniz düşüyor ise besin desteklerinden yardım alabilirsiniz. Yılın bazı dönemlerinde artış gösteren Alerjik Rinit?in tedavisin

Sağlık 15.05.2017 09:19:39 0
Alerjik Rinit Tedavisine Doğal Destek:  Cold Press Çörek Otu Yağı

Mevsimsel alerjik rinit en sık görülen alerjik hastalıklardan biri. Her yıl aynı zamanlarda kendinizi iyi hmiyorsanız, yaşam kaliteniz düşüyor ise besin desteklerinden yardım alabilirsiniz. Yılın bazı dönemlerinde artış gösteren Alerjik Rinit’in tedavisine Cold Press çörek otu yağı ile destek olmak mümkün.

Kimilerinde bütün bir yıl kimilerinde ise belli mevsimlerde artış gösteren alerjik rinit,  yılın belirli dönemlerinde artış gösteriyor. Alerjik rinit bağışıklık sisteminin yabancı bir maddeye (antijen) yanıt vermesiyle oluşuyor. Bazı besin destekleri, alerjik rinit tedavisine olumlu katkılar sağlıyor. Bu desteklerin başında da Cold Press Çörek Otu Yağı geliyor.

Günümüzde çörek otu tohumları ve yağı üzerinde yapılmış çok sayıda klinik çalışma bulunuyor. Tarihte de en çok kullanılan ve değer verilen tohumlar arasında çörek otu yer alıyor. Vücudumuz tarafından üretilmeyen ve dışarıdan alınması gereken esansiyel yağ asitleri içeriği açısından zengin olan çörek otu yağı, bağışıklık sistemini güçlendirmeye destek sağlıyor.

Yapılan klinik çalışmalar sonucu, çörek otu yağının alerjik hastalıkların tedavisinde kullanımının olumlu etkileri olabileceği belirtilirken, sindirimin rahatlatılmasına da destek olarak kullanılabileceği ortaya çıkıyor. Elde edilen klinik araştırmaların sonuçları çörek otu yağı kullanımının;

  • burun tıkanıklığı,
  • burun kaşıntısı,
  • burun akıntısı ve hapşırma ataklarını da azaltabileceğini gösteriyor.

Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital tarafından, çörek otu tohumları herhangi bir ısıl işlem ve kimyasal madde uygulanmadan Cold Press yöntemiyle yağa dönüştürülüyor. Bu sayede tohumdaki tüm faydalı vitamin, mineral ve besin öğeleri doğrudan yağa geçiyor.

Zade Vital Cold Press Çörek Otu Yağı’nın kullanımı da son derece kolay. Sıvı formu besin desteği olarak günde 1-2 tatlı kaşığı içilebiliyor. Yumuşak kapsül olarak da üretilen  Zade Vital Cold Press Çörek Otu Yağı, 6 yaş üstü kapsül yutabilen çocuklarda günde 1-2 kapsül, yetişkinlerde ise günde 2-4 kapsüle kadar kullanılabiliyor.


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29