AKUT VAKFI, 23 Nisan Şenliği’nde çocuklarla buluştu

AKUT VAKFI, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukların yanındaydı.

Gençlik Haberleri 29.04.2024 15:13:00 0
AKUT VAKFI, 23 Nisan Şenliği’nde çocuklarla buluştu

AKUT VAKFI, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukların yanındaydı. Nesin Vakfı’nın Çatalca’daki 23 Nisan Şenliği’ne destek veren AKUT VAKFI, çocuklarla doğanın bir parçası olabilecekleri eğlenceli etkinlikler gerçekleştirdi. Vakfın Hatay’da eğitime kazandırdığı okullarda ve kuaförlerde de 23 Nisan sevinci vardı.

 

Ülkemizde deprem bilincinin yaygınlaştırılması için yaptığı çalışmalar yanında insani yardım projeleri ve eğitime verdiği destek ile öne çıkan AKUT VAKFI, dünyanın tek çocuk bayramı kapsamında yapılan kutlamalarda çocukların yanında olmayı sürdürdü. AKUT VAKFI’nın Hatay’da 5 Şubat’ta açılışlarını gerçekleştirdiği Serinyol İlkokulu ve Ortaokulu ile Maşuklu İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladılar. Hatay Antakya’daki İBB Kiptaş Geçici Yaşam Kenti’nde yer alan AKUT VAKFI kuaför ve berberleri de 23 Nisan’a özel süslenerek minik misafirlerini ağırladı. Kutlamalara katılanlara AKUT VAKFI tarafından pembe karanfiller ve bayraklar hediye edildi.    

 

Çocuklar ağaca tırmandı, iplerle Karasu deresini geçti

 

AKUT VAKFI, tasarladığı eğlenceli ve heyecan dolu etkinlikler ile Nesin Vakfı’nın Çatalca’daki yerleşkesinde düzenlediği 23 Nisan Şenliği’nde de çocukların bayram sevincine ortak oldu. Şenlik alanında oluşturulan özel parkurda çocuklar AKUT VAKFI eğitmenlerinin eşliğinde büyük bir ağaca tırmandılar ve Karasu deresi üzerinden ip ile geçiş etkinliğine katıldılar. Çocuklara, doğanın bir parçası olmanın önemini ve güzelliğini hatırlatan AKUT VAKFI sayesinde şenlik tarihinde ilk kez derenin karşı tarafına da geçildi. Nesin Vakfı’nın gelenekselleşen 23 Nisan Şenliği’nde yüzlerce çocuk duvar boyamadan yüz boyamaya, uçurtmadan seramiğe, geleneksel oyunlardan çiçek dikimine, kukla yapımından satranca kadar onlarca etkinlik ve müzik performansları eşliğinde gün boyu doyasıya eğlenme olanağı buldu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10158,6%-0,15
  • DOLAR

    32,13% -0,08
  • EURO

    35,00% -0,05
  • GRAM ALTIN

    2469,79% 0,10
  • Ç. ALTIN

    3933,17% 0,00