AKGÜL`ÜN ADAYLIĞI SEVİNÇLE KARŞILANDI!

Akgül'ün beş yıl içerisinde Mamak'ta çok büyük hizmetlere imza attığını dile getiren vatandaşlar; Daha önce farklı partilere oy vermiştim ancak bundan sonra oyum Akgül'ün. Çünkü yıllardır Mamak'ta yapılmayanlar Akgül'ün başkanlığı döneminde yapıldı. Ayrı

Magazin 27.01.2014 11:29:56 0
AKGÜL`ÜN ADAYLIĞI SEVİNÇLE KARŞILANDI!

 

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, adaylığının tekrar açıklanmasının ardından Seçim Koordinasyon Merkezinde tebrikleri kabul ederek yeni dönemin ipuçlarını verdi. Anketlerde çıkan yüzde 55 oy oranına dikkat çeken Akgül, SKM’de partililer, mahalle temsilcilikleri, sivil toplum kuruluşları, dernek ve federasyon temsilcileri ve Mamaklılarla bir araya gelerek tebrikleri kabul etti. Geçen beş yılı Mamak’a hizmette temel atma olarak değerlendiren Akgül; “Mamak’ı geçtiğimiz beş yıl içerisinde adeta Ankara’nın yeni yıldızı yaptık. En büyük sorun olan gecekondulaşmanın önüne geçerek Mamak’ta hem kentsel dönüşüm hem de büyük bir sosyal dönüşüm gerçekleştirdik. Mali disiplini sağlayarak Başkent’in en çok yatırım yapan belediyesi olduk. Bizim için 2009-2014 Mamak’a hizmet temellerini attığımız yıllar oldu. Asıl bundan sonra Mamak’ta çok daha büyük hizmetler, büyük projeler ve yatırımlarla vatandaşımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. Akgül’e SKM’de Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer eşlik etti.

 

Özel çini vazo hediye edildi

Akgül’ü ziyarete gelen Yozgatlı Dernekler Federasyonu, başarılar temennisinde bulundu. Mamak’ta yaşanan değişime dikkat çeken Federasyon Başkanı Ahmet Koç, Yozgat’a ait ve özel olarak yaptırdıkları çini vazoyu Akgül’e hediye etti. 

 Akgül’ün adaylığı sevinçle karşılandı

Saimekadın’da bulunan SKM’ye Akgül’ü tebrik etmeye çok sayıda vatandaş geldi. Akgül’ün beş yıl içerisinde Mamak’ta çok büyük hizmetlere imza attığını dile getiren vatandaşlar; “Daha önce farklı partilere oy vermiştim ancak bundan sonra oyum Akgül’ün. Çünkü yıllardır Mamak’ta yapılmayanlar Akgül’ün başkanlığı döneminde yapıldı. Ayrıca başkanımızı acımızda, kederimizde her zaman yanımızda buluyoruz” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10164,79%0,06
  • DOLAR

    32,21% 0,17
  • EURO

    35,10% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2471,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3965,39% 0,79