AKGÜL`DEN MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Akgül'den Miting gibi SKM açılışı

Magazin 3.02.2014 12:10:02 0
AKGÜL`DEN MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Ak Parti Mamak İlçe Başkanlığı’nın, Saimekadın Mahallesi’nde ilçe seçim çalışmalarını sürdüreceği Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı miting havasında geçti. Yoğun bir katılıma sahne olan açılışa Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, Ak Parti Ankara Milletvekilleri Tülay Selamoğlu ve Fatih Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Millete hizmet etme sevdasıyla yola koyulduklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ”Partimizin ve Mamak halkının emanetine beş yıldır gururla sahip çıkıyoruz. Sizlerin katkılarıyla, dualarıyla ve destekleriyle çok sayıda hizmete imza attık” dedi.

 Mamak Türkiye’ye örnek oldu

SKM’nin açılış konuşmasını gerçekleştiren Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Mamak’ta başarılı Ak belediyecilik örneği sergilendiğini kaydederek, “Bizim sevdamız millete hizmet etme sevdasıdır“ dedi. Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan da miting havasında geçen skm açılışının 30 Mart akşamının coşkusunu yansıttığını kaydetti. Alparslan, “Sayın Başbakanımıza, en güçlü desteği Mamak’ta ortaya koydunuz. Hem teşkilatçılık, hem de belediyecilik anlamında Türkiye’ye örnek bir ilçe oldunuz. Türkiye’ye örnek hizmetlerle yolunuz, bahtınız açık olsun” dedi.

 

Elli beş yetmez, altmış olmalı

2009 yerel seçimlerinde Başkan Akgül ile birlikte “Üçlü olsun güçlü olsun” sloganıyla yola koyulduklarını kaydeden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Mamak’ta Akgül’ün oyu yüzde elli beş fakat Mamak’a elli beş yetmez, altmış olmalı” dedi.

 

Yeni projeler hazır

2009 yerel seçimlerinde yayınladıkları seçim beyannamesiyle vatandaşın karşısına çıktıklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, beyannamede verilen sözlerin daha fazlasını yerine getirdiklerini belirtti. Akgül; “Mamak gecekondusuyla, çöplüğüyle, cezaeviyle anılan bir ilçeydi. Mamak’a 25 yılda yapılmayan hizmetleri beş yılda yaptık. Mamak bizim dönemimizde ilkleri gördü ve artık gelişerek değişen yüzüyle anılıyor. Mamak Ankara’nın yeni yıldızı. 2014 seçim beyannamemiz hazır. 15 Şubat’’tan sonra sizlerle, kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

 

 

 HABER:ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00