Akgül Sahurda Mamaklı Muhtarlarla Buluştu

Ramazan ayının her gününü Mamaklılarla birlikte iftar açarak geçiren Mamak Beledi Başkanı Mesut Akgül, sahur programlarına da devam ediyor.

Belediye Haberleri 30.07.2013 16:49:07 0
Akgül Sahurda Mamaklı Muhtarlarla Buluştu

Ramazan ayının her gününü Mamaklılarla birlikte iftar açarak geçiren Mamak Beledi Başkanı Mesut Akgül, sahur programlarına da devam ediyor. Son olarak sahur programında Mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Mesut Akgül, hem mahalle muhtarlarıyla sohbet etti hem de mahallelerde yapımı devam eden hizmetler hakkında muhtarların sorularını cevapladı. Son derece samimi ve sıcak bir ortamda Mamak Muhtarlar Derneği’nde gerçekleşen sahura Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün yanı sıra, Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Mamak İlçe Müftüsü Muharrem Genç katıldı. Mamaklı muhtarlarla zaman zaman bir araya geldiklerini anlatan Akgül; “Vatandaşların tepkilerini ölçmek, yapılan hizmetlerin vatandaş açısından nasıl karşılandığını bilmek için muhtarlarımızın fikirlerini önemsiyoruz” dedi.

 Yatırımlar Bölgenin İhtiyaçlarıyla Şekilleniyor

 Akgül mahallelerde yapılan yatırımların vatandaşların ihtiyaçlarına göre şekillendiğini kaydetti. Vatandaşla son derece sağlam bir şekilde iletişim kurduklarını dile getiren Akgül; “Mahallelere götürdüğümüz hizmetler, yatırımlar bölgenin ihtiyaçlarına göre şekilleniyor. Bu manada bize doğrudan vatandaş tarafından yada muhtarlar aracılığıyla ulaşan bilgileri talepleri önemsiyoruz” dedi.  

 

ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA-MAMAK


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9886,4%1,75
  • DOLAR

    32,55% 0,21
  • EURO

    34,95% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2458,08% 0,91
  • Ç. ALTIN

    4014,34% 0,56