Akgül okulların şenlik coşkusuna ortak oldu

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, öğrencilere moral ve motivasyon sağlamak amacıyla Mamak?taki okulların düzenlediği yılsonu şenliklerine katılarak öğrencilerin şenlik coşkusuna ortak oldu.

1.06.2015 16:35:17 0
Akgül okulların şenlik coşkusuna ortak oldu

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, öğrencilere moral ve motivasyon sağlamak amacıyla Mamak’taki okulların düzenlediği yılsonu şenliklerine katılarak öğrencilerin şenlik coşkusuna ortak oldu. Akgül, Meclis Başkanvekili Erdal Ak ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ile birlikte Gazeteci Hasan Tahsin İlköğretim Okulu, Şair Nedim İlkokulu ve Kazım Orbay İlköğretim Okulu’nun düzenlediği yılsonu şenliğine katıldı. Tiyatro gösterileri, konserler, sergiler, halk oyunları gibi etkinliklerin yer aldığı organizasyonlarda tüm öğrenci ve öğretmenler etkin görev alırken, vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. İlköğretim okulu öğrencilerinin hazırladığı birbirinden güzel skeç, yarışma, dans ve müzik gösterilerini izleyen Akgül, okul bahçesinde düzenlenen şenliğin birlik ve beraberliğe katkı sağladığını, oluşan tablonun gurur verici olduğunu söyledi.

 Kaynaşma ve başarı

Düzenlenen şenlikler sayesinde okulların ve öğrencilerin bir araya gelerek kaynaştığını belirten Akgül, bu tür etkinliklerin çocukların okullarına bağlılığını artıracağını ve bu bağlılığın da başarı olarak geri döneceğini söyledi. Eğitim camiası ve velilerle birlikte ilçedeki eğitim kalitesini artırmak için çalıştıklarını kaydeden Akgül, “Yatırımlarımızı geleceğimiz için yapıyoruz. Öğrencilerimize en iyi eğitim öğretim ortamını sağlamanın yanı sıra sosyal gelişimlerine katkıda bulunacak atılımlar gerçekleştiriyoruz. Okul müdürümüz, öğretmenlerimiz, emeği geçen velilerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum ” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04