Akgül?den Mardin basınına ziyaret

Mardin Akparti Aday Adayı Ahmet Akgül?den basına ziyaret

Siyaset 14.02.2015 22:05:11 0
Akgül?den Mardin basınına ziyaret

Mardin Akparti Aday Adayı Ahmet Akgül’den basına ziyaret

Mardin Ak Parti Milletvekili aday adaylığını açıklayan Ahmet Akgül Gazeteci Cemiyetlerini ziyaret etti.

İlk olarak Mardin Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Akgül, düşünce kuruluşu çatısı altında sürdürdüğü çalışmalarını memleketine ve bölgeye daha faydalı hale getirmek amacıyla aktif siyasete atıldığını söyledi ve basının bu çalışmalarını ulusal kamuoyuna taşımasındaki rolünden dolayı teşekkür etti.

Mardin Gazeteciler Cemiyeti Mehmet Çelik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Mardin’i ileri taşıyacak her iyiniyetli adımın destekçisi olacaklarını söyleyerek başarılar diledi.

Daha sonra Mardin iletişim gazetesi imtiyaz sahibi Rıdvan Fidan’ı ziyaret eden Akgül, Mardin’e dair düşüncelerini Fidan’la paylaştı.

Ahmet Akgül’ün Mardin’e gönüllü bir şekilde hizmet ettiğini bildiklerini söyleyen Rıdvan bu enerjisini siyasette de sürdüreceğine inandıklarını söyleyerek başarılar diledi.

Ardından Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Derneği’ni ziyaret eden Akgül, başta kurucu başkan Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sayın başbakan Ahmet Davutoğlu ile devam eden AK Parti hareketinin bölgemiz ve memleketimiz için Cumhuriyet tarihinin en kutlu hareketi olduğunu söyleyerek 17 Aralık ve 6-7 Ekim benzeri dış odaklı operasyonlarla bu harekete zarar verilmesine milletin izin vermeyeceğini söyledi.

Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Derneği başkanı Nezir Güneş milletvekili aday adaylarındaki niteliğinin Mardin için önemli olduğunu belirterek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Mardin Ak Parti Milletvekili aday adayı Ahmet Akgül basınla karşılıklı görüş alışverişine bu süreçte devam edeceğini ve seçilmesi halinde daha sıkı bir çalışma içerisine gireceklerini söyledi

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19