Akdeniz Rotary Kulübü`nden Huzurevine Anlamlı Ziyaret

Akdeniz Rotary Kulübü Başkanı Neslihan Uslu, Rotary Kulübü?nün huzurevi ziyaretinin 6 yıldır sürdüğünü ve artık gelenekselleştiğini belirterek, onlarla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

21.04.2017 10:08:52 0
Akdeniz Rotary Kulübü`nden Huzurevine Anlamlı Ziyaret

Akdeniz Rotary Kulübü Başkanı Neslihan Uslu, Rotary Kulübü’nün huzurevi ziyaretinin 6 yıldır sürdüğünü ve artık gelenekselleştiğini belirterek, onlarla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

 

Akdeniz Rotary Kulübü, Mersin Yardım ve İyilik Vakfı’nı ziyaret etti. Akdeniz Rotary Kulübü Başkanı Neslihan Uslu, bu gibi organizasyonların çok önem taşıdığını söyledi.

 

Her yıl huzurevini ziyaret ederek ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olduklarını dile getiren Başkan Uslu, “6 yıldır ziyaretlerimiz sürüyor. Akdeniz Rotary Kulübü adına burada olmaktan duyduğum neşe anlatılamaz. Her sene yastık yüzleri, çarşaflar, okey takımları ve tavlalar getiriyor ve dağıtıyoruz. Onları dinliyor ve özel ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Bundan dolayı da çok mutluyuz” dedi.

 

KÜÇÜK DOKUNUŞLAR ALTIN DEĞERİNDE

 

Yardım ve İyilik Vakfı Mersin Huzurevi sakinlerinin özel hastaneye götürülerek tedavi edilmesi sırasında araç temininde de bulunduklarını anlatan Başkan Uslu, şunları ifade etti:

 

“İki Organizasyonda da uyum içerisinde birlikte çalışıyoruz. Sosyal aktivitelere çok önem veren Yardım Ve İyilik Vakfı Mersin Huzurevi’nde bir çok toplu organizasyonlar yapılıyor. 94 yaşlarındaki bireylerin burada tiyatro ile ilgilenmesi veya Türk Sanat Müziği icraat etmesi gibi çok güzel.”

 

BİR MUTLU SON DAHA

 

Akdeniz Rotary Kulübü’nün etkinliğinde kulüp üyeleri ile huzurevi sakinleri birlikte yemek yiyip, sohbet etti.

 

Etkinlikte şarkılar söylendi, söyleyişler yapıldı, bol miktarda dans edildi. Huzurevi sakinlerinden olan ve yaklaşık 30 yıl sahnelerde şarkı söyleyen udi ve ses sanatçısı Sevil Seyhan, Yardım Ve İyilik Vakfı Mersin Huzurevi Müdürü Ertan Erem’e ait bir şarkısını seslendirdi. Huzurevi sakinleri de sanatçıya eşlik etti.

 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04