Akdeniz Rotary Kulübü?nden anlamlı destek

Akdeniz Rotary Kulübü, Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Yaşlı Bakım Merkezi?ni ziyaret etti.

14.12.2016 19:03:05 0
Akdeniz Rotary Kulübü?nden anlamlı destek

Akdeniz Rotary Kulübü, Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Yaşlı Bakım Merkezi’ni ziyaret etti. 160 adet nevresim takımı getirdiklerini belirten Akdeniz Rotary Kulübü Başkanı Neslihan Uslu, büyük bir imece ruhunun içinde olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Akdeniz Rotary Kulübü, ‘Türkiye’nin ilk yaşlı yaşam merkezi’ olan Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Yaşlı Bakım Merkezi’ni ziyaret etti. Akdeniz Rotary ve Rotaract Kulübü, daha önce bir odanın yapılmasına destek verdikleri Yaşlı Bakım Merkezi’ne 160 adet nevresim takımı ile erzak götürdü.

“GÜZELLİĞE BİZİ DE KATTINIZ”

Akdeniz Rotary Kulübü Başkanı Neslihan Uslu, büyük bir imece ruhu ve azimle inşa edilen projenin içinde olmaktan mutlu olduklarını belirterek, şunları ifade etti:

“Bize bu güzelliğe katılmaya vesile ettikleri için teşekkür ediyoruz. Gelirken elimiz boş gelmek istemedik; ‘ne lazım’ diye sorduk. Nevresim takımına ihtiyaçları olduğunu belirttiler. Biz de 160 tane nevresim takımı getirdik. Ama nelere ihtiyaçları varsa biz her zaman yanlarındayız. Merkezin açılışı öncesi bir miktarda erzak getirdik. Bereketli olmasını temenni ediyorum, devamı bol olsun” dedi.

“DESTEKLERLE BUGÜNE GELDİK”

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Başkanı Prof. Dr. Aynur Özge, merkezle ilgili bilgi verdi. Mersin’de Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen 4 bin metre kare alanda inşa edilen merkezi “buluşma alanı” olarak tanımlayan Prof. Dr. Özge, toplumda genel olan hasta ve yaşlıların ayrıştırıldığını belirterek, “Hem 24 saat bakım hem de evde bakıma hizmet ünitelerimiz var. Her yaştan kişinin katılabileceği ‘aktif yaşlanma’ merkezimiz var” diye konuştu.

Kurumun bağışlarla bugüne geldiğini anlatan Prof. Dr. Özge, bu yolda kendilerine destek veren Akdeniz Rotary Kulübü’ne desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Prof. Dr. Özge, Alzheimer Derneği Mersin Koordinasyon Merkezi olarak kullandıkları odanın Akdeniz Rotary ve Rotaractların desteği ile yapıldığı bilgini paylaşarak, destekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04