AKDAĞ AİLESİNİN SÜNNET DÜĞÜNÜ MUHTEŞEM OLDU

Haber Sitemiz Yayın Yönetmeni İsmail Dinçel`in Yeğeni Berkay Akdağ,Malatya`da Düzenlenen Muhteşen Sünnet Düğünü ile Sünnet oldu.

Polisiye Haberler 23.07.2013 08:30:56 0
AKDAĞ AİLESİNİN SÜNNET DÜĞÜNÜ MUHTEŞEM OLDU

        Malatya`nın tanınmış , sayğıder  köklü ailelerinden ve HaberSitemiz Yayın Yönetmeni  İsmail Dincel`inde bacanagı olan   Murat AKDAĞ ve Sonay AKDAĞ ` ın   biricik oğulları Berkay AKDAĞ  Güven dügün salonun da  yapılan muhteşem bir sünnet merasimi ile delikanlılığa adım attı. Berkay AKDAĞ`ın Kirveliğini ise Malatya`nın önde gelen işadamlarından Hüseyin AKYALÇIN ve Emine AKYALÇIN yaptı.  Düğün Salonuna maytaplar, konfetiler, alkışlar ve mehter marşı eşliğinde giren Berkay için çeşitli sürprizler hazırlanmıştı.

 

                Düğün merasimi Malatya`lı İmam-Hatiplerin okuduğu Kuran-ı Kerim, ilahiler ile başladı. Malatya Kuran Kursu Öğrencilerinin Semazen gösterileri ile devam etti.Türk Bayrağı ile süslenen salonun içi ve dışarısı davetliler tarafından doldurulmuştu.

                AKDAĞ Ailesi adına sünnet merasimine gelen davetlilere teşekkür eden Murat AKDAĞ ``Bizleri bu mutlu günümüzde, evlatlarımızın Mürvetlerinde yalnız bırakmayan tüm davetlilere sonsuz şükranlarımızı sunarız.`` dedi. Oğlu Berkay için organize ettikleri sünnet merasimin de, akrabalar ve yakın dostlarıyla birlikte güzel bir gece geçirdi.

                Gece sünnet çocuğunun anne ve babasının dans etmesiyle başladı ve ardından geceye katılan konuklar danslara eşlik etti.Bir süre  oyun havaları eşliğinde eğlencenin ardından sünnet çocuğuna kınalar yakıldı. Kına şarkıları söyledi. Berkay elindeki kınasıyla harmandalı oynadı.

                Bütün akrabaları ve arkadaşları yanında olduğu için sevinçli olan Berkay, sünnet çocuğu olmanın tadını çıkardı.

 

 ismail dinçel,Bedirhan Dinçel


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30