AK Partili Ulema: Tokadı 30 Martta millet atacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, 17 Aralıkta başlayan sürecin Türkiye'yi yeniden geçmişteki prangalara mahkum etme heveslilerinin daha önce uyguladıkları planların çok farklı bir versiyonu olduğunu söyledi.

Siyaset 26.12.2013 16:03:13 0
AK Partili Ulema: Tokadı 30 Martta millet atacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, 17 Aralıkta başlayan sürecin Türkiye’yi yeniden geçmişteki prangalara mahkum etme heveslilerinin daha önce uyguladıkları planların çok farklı bir versiyonu olduğunu söyledi. 

Ulema; “Bugüne kadar diz çöktüremedikleri Başbakan Erdoğan’a ve Başbakan Erdoğan üzerinden Türkiye’ye diz çöktürmek istiyorlar. Yargı organlarımıza, Emniyetimize, Genelkurmayımıza güvenmek durumundayız. Ancak bu kurumlarda paralel devlet olma girişiminde bulunanları ayırmak hükümetin görevidir. Bunun yanında birileri yolsuzluk girişiminde bulunmuşsa veya illegal yöntemler üzerinden bir takım çalışmalar içindeyse bunun hesabını mutlaka verir. Devlet içinde paralel devlet kurma gayretinde olanlara karşı bu iktidar dimdik duracak, dün olduğu gibi bugün de gereken yapılacaktır. Aslında buna sadece tokadı vuracak olan AK Parti değildir, AK Parti gücünü bu milletten almaktadır. O tokadı da 30 Martta halkımız atacaktır.” dedi. 

“11 yıllık AK Parti iktidarında suç örgütleri, terör örgütleri, illegal yapılanmalarla, küresel finans ve kriz lobileri ile, yolsuzlukla, yoksullukla amansız bir mücadele vermiş, bunun sonucu olarak da girdiği bütün seçimlerden güçlenerek çıkmıştır” diyen Ulema, açıklamasını şöyle sürdürdü: “17 Aralıkta yaşanan operasyona gelince bundan önceki süreçlerde de benzeri olaylarla karşı karşıya geldik. Zaman zaman terör olayları ve şehit haberleri ile gündem yaratıldı. Kapatma davası, Balyoz, Sarıkız, Ergenekon olayları gezi parkı olayları ve olmadı ekonomik kriz çıkartılmak istendi. Ancak bu kez farklı bir versiyon ile karşı karşıyayız.”

17 aralık operasyonunun etkisi çok fazla olsun düşüncesiyle organize edildiğini belirten Ulema, Türkiye`ye ayar vermek isteyen mekanizmaların en son Gezi olaylarında ortaya çıktığını hatırlatarak; “Netiz ve şeffafız ve kendinize güveniyoruz. Her zaman başımız dik alnımız ak oldu. İçimizde yanlış yapanlar olmuşsa temizlemişizdir bundan sonra da öyle olacak. Milletimiz emin olsun. 30 yıldır terör için verilen uğraş, yitirilen hayatlar, maddi alanda harcananlar sona erdi. 1 yıldır bu ülkede bir tek şehit haberi gelmemiştir ve bölgede önemli oranda kardeşlik ortamı tesis edilmiştir. 2001 yılında 17 banka battı, milyar liralarımız birilerinin cebine gitti. Biz hortumları kestik ve bu milletin parası millete hizmet olarak döndü. Nereye giderseniz gidin, AK Parti`nin yaptığı bir eser var. Bütün bunlar yolsuzluğu olan bir hükümet tarafından gerçekleştirilemez” diye konuştu.

 Ulema, son olarak, “Biz bundan önceki düzenle mücadele verdik ve başarılı olduk ama bu kez şekil değiştirdiler ve her girişimden bizim de çıkaracağımız dersler vardır. 11 yıldır iktidarda olan bir hükümete hiç kimsenin bir talimat verme cüretinde bulunamaz” dedi. 

 

artuklu haber ajansı-izmir


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00