AK PARTİLİ KÜLÜNK. MARDİNLİLERLE BULUŞTU

Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk Bahçelievler'de bulunan İstanbul Mardinliler Derneğinde Mardinli vatandaşlarla bir araya geldi.

23.12.2014 19:23:09 0
AK PARTİLİ KÜLÜNK. MARDİNLİLERLE BULUŞTU

Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk Bahçelievler’de bulunan İstanbul Mardinliler Derneğinde Mardinli vatandaşlarla bir araya geldi.

Verilen yemeğin ardından Mardinliler Dernek Başkan Yardımcısı Av.Mehmet Tunç, davete icabet eden katılımcıları isimleriyle okudu.İlk Konuşmayı yapmak üzere mikrofonu Ak Parti Milletvekili Metin Külünk’e verdi.

 

Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk İstanbul Mardinliler Derneğinde”Türkiye ve Ortadoğu Konulu konferansda kalabalık bir topluluğa seslendi.

IMG_0055

 

Türkiye’yi dayatmaya kalkanlar bunu başaramayınca, türlü senaryolara başvuruyorlar diyen Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk; “Türkiye şimdiye kadar ne çektiyse yapılan dayatmalar yüzünden çekti. Maddeler halinde ambargo koydular.Türkiye’yi yöneten derin yapı inşaa ettiler.10 yılda 15 milyon genç yarattık dediler. Yarattıgı tipler la dini olmalıydı. Camilerimizi samana çevirdiler , ne varsa bizleri zorla dayattılar bu olanları Türkiye’de CHP üzerinden yürüttüler. İslama baglı olmayan Türk çocukları inşaa etmek istediler bedi-ul zaman Saidi Nusri talebeleri eziyet gördüler hedefleri şuydu : tipik baas rejimini Türiyede yaptırmak bu kavramları bizlere dayatmak istediler. Petrol , dogalgaz ve enerji sektörünü bizim cografyamızda yok etmeye çalıştılar. Hedefleri enerji bölgelerinden uzak durmamızdı . Bu sebeple Suriye , Lübnan , Tunus , Libya , Fas , Cezair , İran ve Irak ülkelerini kendi himayeleri altına aldılar. IMG_0063Bu ülkeleri küreselleştirdiler. Batı sanayileşti bu sanayi de işlemek için enerji ve petrole ihtiyaç vardı . Amacları yeniden güçlenmek cihana lider olmaktı . Dönen dolapları artık bilmeyen yok . Orta Dogu ve Afrikadaki çocuklar neden açlıktan ölüyor ? Neden İslam ülkeleri hala bir güç olamıyor ? Bu haksızlıga suskun mu kalacagız ? Batı ‘ nın yapmış olugu haksızlıklara itiraz etmeyecek miyiz ? İşte bu yüzden Recep Tayyip Erdogan’a dik durdugu içiçn düşmanlar. Abdulhamit’e ne yaptıldıysa Recep Tayyip Erdogan’a da onu yapıyorlar. Abdulhamit ne cektiyse Recep Tayyip Erdogan onu cekiyor , o gunki hainler bugunde var.. Türkiye’ den kurdukları düzeden kim itiraz ettiyse bitirmeye çalışıp bedel ödettiler . Rahmetli Erbakan Hocaya ödedikleri bedel de 8 dir. Dün Abdulhamit’e yaptıklarını Menderes ‘ e , Mustafa Kemal’e , Özal ‘ a , Erbakan ‘ a yaptılar ve şimdide Recep Tayyip Erdogan’ a yapıyorlar. Batı bu cografyanın kendi kaderine terk edilmesini istemiyor . Bu topraklarda kürt meselesi yoktu onuda mesela yaptılar , hepsi bizim cocuklarımız , bizim cocuklarımızı yok ettiler ” dedi.

IMG_0023
Konuşmaları sık sık alkışlarla kesilen Ak Parti İstanbul Millet Vekili Metin Külünk daha soyleyecek çok şey var, siz sevgili Mardinliler hepinizi saygıyla selamlıyorum diyerek sözlerine son verdi.
İstanbul Mardinliler Derneği Başkanı Ahmet Fuat Bodur ise katılımcılara İstanbul’da yaşayan Mardinllilerin Konferansına göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti. Program hatıra fotoğrafı cekilerek son buldu.

IMG_0108

IMG_0116

IMG_0124

IMG_0128

IMG_0145

IMG_0014



ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04