AK PARTİ`DEN YENİMAHALLE`DE ``SEVGİ VE KARDEŞLİK``YÜÜRÜYÜŞÜ

Ak Parti Yenimahalle İlçe Teşkilatı Kadın ve Gençlik Kolları, Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem CEYLAN ile birlikte Yenimahalle Ragıp Tüzün Caddesin de Yenimahalle' li Vatandaşlarında yoğun katılımı ile sevgi ve kardeşlik yürüyüşü gerçekleşt

28.03.2014 16:51:35 0
AK PARTİ`DEN YENİMAHALLE`DE ``SEVGİ VE KARDEŞLİK``YÜÜRÜYÜŞÜ

Ak Parti Yenimahalle İlçe Teşkilatı Kadın ve Gençlik Kolları, Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem CEYLAN ile birlikte Yenimahalle Ragıp Tüzün Caddesin de Yenimahalle’ li Vatandaşlarında yoğun katılımı ile sevgi ve kardeşlik yürüyüşü gerçekleştirdiler.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri Haluk İpek, Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan ve Bölge Milletvekilleri yanı sıra Ak Parti Ankara İl Kadın Kolları başkanı Yıldız Kara’nın da katıldığı yürüyüş esnasında Semt sakinleri ile sohbet eden Ak Parti Yenimahalle Bld. Bşk. Adayı Adem Ceylan vatandaşın yoğun ilgisiyle sık sık yürüyüşe ara vermek durumunda kaldı.

Ragıp Tüzün caddesi Kültür Park’ tan başlatılan yürüyüşe yaklaşık 200 Ak Partili’ nin yanı sıra Yenimahalle’ li vatandaşlarda destek verdi. Yahyalar ’da son bulan yürüyüş  İlçe sakinlerinin de katılımı ile iki bin kişinin üzerine ulaştı. Yürüyüşe araçlarında seyir halinde olan vatandaşlardan da destek geldi.

Yenimahalle’ de heyecanın doruğa ulaştığı bu anlarda; Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem CEYLAN, yürüyüş esnasında  vatandaşlar ile yaptığı sohbetlerde şunları söyledi;

Ceylan; Yenimahalle değişim istiyor, Yenimahalle hizmet istiyor. Bu coşkulu kalabalıktan bunu anlamak mümkün. Birlik ve beraberliğimize yönelik saldırılara rağmen, Siz değerli  Yenimahalle ’lileri , yanımızda, birlik ve beraberlik içinde görmek bizleri çok mutlu etti. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, 30 Mart Sabahı Belediyemizin önünde zaferimizi kutlamak üzere yapacağımız yürüyüşe davet ediyorum.” Dedi.

 


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,80%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,12
  • EURO

    34,66% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2396,48% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00