AK PARTİ`DE CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNİN STARTI MARDİN`DE VERİLDİ

Ak Parti Mardin Teşkilatı, Ağustos ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinin startını Dargeçit ilçe Danışma toplantısında verdi.

Mardin 6.06.2014 18:15:17 0
AK PARTİ`DE CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNİN STARTI MARDİN`DE VERİLDİ

Ak Parti Mardin Teşkilatı, Ağustos ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinin startını Dargeçit ilçe Danışma toplantısında verdi.

Ak Parti Mardin İl teşkilatı, Dargeçit İlçesi İle İlçe Danışma Toplantılarına start vererek teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.
Dargeçit İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen danışma toplantısına, İl Başkanı İbrahim Fide, Teşkilat Başkanı Faruk Kıdır, Dış İlişkiler Başkanı M.Nur Çelik, İl Sekreteri Selahattin Çağlar, Ekonomi İşler Başkanı, Nusaybin İlçe Başkanı Osman Doğru, Derik İlçe Başkanı Ali Osman Tutal, Ömerli İlçe Başkanı Zeki İpekşen ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. 30 Mart seçimlerinden sonra düzenlenen bu ilk toplantıda birlik ve beraberlik mesajları iletildi. 
İl Başkanı İbrahim Fide konuşmalarında, özellikle ağustos ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine değindi.
Sayın Fide, özellikle yerel seçimlerden sonra Genel Merkezimizin İl Başkanlığımıza vermiş olduğu güvenoyundan sonra kendimize olan güvenimiz kat kat artmıştır. Bu güven çerçevesi dahilinde Genel Merkezimiz Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda, hangi adayı takdir ederlerse etsinler bizim adayımız da aynı tercihte olacaktır. Amacımız Genel Merkezle aynı doğrultuda olup, Cumhurbaşkanımızı birinci turda Çankaya’ya göndermektir.
Çalışmalarını yoğun bir tempo dahilinde sürdüreceklerini belirten Fide, mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev her vatandaşa ulaşmaya çalışacaklarını belirtti.
Bir milletvekili seçimi havasında seçim startını verdiklerini ifade eden Sayın Fide Ak Parti’nin yapmış olduğu 12 yıllık icraatları halkımıza aktaracağız. Dedi.
Daha sonra ilçe başkanı yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ardından da dilek ve temenniler bölümünde teşkilat mensuplarının soruları cevaplandırıldı.


 

``HABERİN OLDUIĞU HER YRERDE``

 ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19