AK PARTİ MARDİN`DE ŞOK EDEN İSTİFA

Ak Parti Mardin İl Başkan Yardımcısı Yılların Politika ve görev adamı İbrahim Sıncar,Parti yönetimindeki görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Mardin 22.01.2015 00:33:50 0
AK PARTİ MARDİN`DE ŞOK EDEN İSTİFA

Ak Parti Mardin İl Başkan Yardımcısı Yılların  Politika ve görev adamı İbrahim Sıncar,Parti yönetimindeki görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Ak Parti Mardin il Teşkilatının kuruluşundan bu yana Ak Parti Mardin Teşkilatında Görev alan ve Uzun Yıllar,Bağlı olduğu Sıncar aşireti ile birlikte Ak Partiye Hizmet eden Ak Parti Mardin İl Başkan Yardımcısı İbrahim Sıncar,Ak Parti Mardin il yönetiminden istifa etti.
Mardin ilinde büyük şok yaratan,İstifa nedeniyle,Mardinliler ve Ak Parti tabanı tarafından şaşkınlıkla karşılanan istifa taraflı tarafsız herkesi üzdü.

Mardin Ak Parti teşkilatı ve tabanı tarafından çok sevilen ve İl Başkanlığı Temayül yoklamasında 210 oy alarak,İl Başkan adayları arasında en çok oyu alma başarısını gösteren Sıncar ,İl Başkanlığı için en güçlü adaylardan biriydi.

İbrahim Sıncar`ın Yeni İl Yönetimi tarafından Pasifize edilerek,Önünün kesilmesi amacıyla Parti Yönetiminde Görev verilmediği iddia edildi.
İbrahim Sıncar ile Artuklu Haber Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Ortaç Telefon ile Görüşerek Ak Parti Yönetiminden istifa nedenlerini yılların Deneyimli Politikacısı ve Ak Parti`nin görev Adamı İbrahim Sıncar`a sordu.
İbrahim Sıncar ,Artuklu Haber Yönetim kurulu Başkanı Abdullah Ortaç`a çok önemli açıklamalarda bulundu.
Ak Parti İl Başkan Yardımcılığı Görevinden istifa nedenlerini anlatırken Çok üzüntülü olduğu gözlenen İbrahim Sıncar:``Ben görev adamıyım.Ben,İş Adamı veya Koltuk Sevdalısı değilim.Ben kimseden görev talep etmedim.Herhangi bir talepte bulunmadım.Ben Bugün de Partim olan Ak Partide olacağım,Yarın da Allah Ömür verirse ben gene Partimde olacağım.Benim gururumla oynadılar.Ben Milletvekili adayı Değilim.Olmayacağım.Ben Partimin hizmetkarıyım.Bana yapılan Vefasızlık beni çok üzdü.
6-7 Ekim olaylarında kimse Partide yokken ben Tek başıma il Başkanlığı binasını açarak ,Partiyi açık Tuttum.Yönetimdeki arkadaşlardan hiç biri ortada yokken,Partim kapalı kalmasın diye,Binayı açık tutarak,Yüreğimi ve Sevdamı ortaya koydum.Ben beklenti içerisinde olmadım.Tek Sevdam Ak Parti sevdasıdır,Memleket sevdasıdır.Benim tek üzüntüm bana yapılan vefasızlıktır.Benim Gururumla oynadılar.Yürüdüğümüz yollar dikenlidir engellerle doludur hele bazı duraklarda yalakalar ve iki yüzlüler fırsat kollamaktadırlar yalnız onların bilmediği bir şey var onlar bilmiyorlar ki biz bu davayı karşılıksız sevdik onlar bilmiyorlar ki biz bu yükün altına elimizi değil gövdemizi koyduk kim bu davanın ilerlemesine engel oluyorsa kim bu davayı menfaati ve çıkar için kullanıyorsa bu dünyada ve ahirette iki elimiz yakalarında olacak.Ama ben gene de Partimin hizmetkarıyım.Partimin emrindeyim.Ben yönetimden İstifa ettim.Partimden istifa etmedim.``Açıklamasında bulundu. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04