AK PARTİ MARDİN TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

AK Parti Genel Merkez MKYK üyesi ve AK Parti Mardin İl Koordinatörü Alaattin Parlak, AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç yönetim kurulundan oluşan heyetle Mardin’e bağlı ilçeleri ziyaret ederek vatandaşlarla buluştuç

Mardin 13.09.2021 15:25:00 0
AK PARTİ MARDİN TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

AK Parti Genel Merkez MKYK üyesi ve AK Parti Mardin İl Koordinatörü Alaattin Parlak, AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç yönetim kurulundan oluşan heyetle Mardin’e bağlı ilçeleri ziyaret ederek vatandaşlarla ve AK Parti teşkilatlarıyla bir araya geldiler. 

AK Parti Genel Merkez MKYK üyesi ve AK Parti Mardin İl Koordinatörü Alaattin Parlak, AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç yönetim kurulundan oluşan heyetle Mardin’e bağlı Dargeçit, Midyat, Ömerli, Yeşilli, Mazıdağı, Artuklu, Derik, Nusaybin, Savur ve Kızıltepe ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla ve AK Parti teşkilatlarıyla bir araya geldiler. 

AK PARTİ 20 YILDIR BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR 

AK Parti’nin teşkilatlanmaya büyük önem verdiğini dile getiren AK Parti Genel Merkez MKYK üyesi ve AK Parti Mardin İl Koordinatörü Alaattin Parlak, “Teşkilatlar bir oluşumun omurgası niteliğindedir. Bu nedenle teşkilatların sağlam ve diri olması partimiz adına büyük önem arz etmektedir. Kurulduğu günden bu yana yaratılana yaratandan ötürü değer veren liderimizle ayırım yapılmaksızın ülke ve millet çıkarları için çalışacak, siyaset üretebilecek her insanımıza kapılarımızı sonuna kadar açtık. Bu dirayetle Allah’a çok şükür 20 yıldır başarıdan başarıya koşan, girdiği her seçimi zaferle sonuçlandıran teşkilatlarımızla yolumuza devam ediyoruz”. 

MARDİN’DE GÖREVİNE HAKİM, DİRİ TEŞKİLATLARIN OLMASI UMUT VERİCİ 

Parlak, “Diyarbakır’da yaşayan birisi olarak bölge siyasetine vakıfım. Hangi zorluklardan, hangi badirelerden geçtiğimizi ve o dönemlerde AK Parti’de siyaset yapmanın ne denli zor olduğunu çok iyi bilirim. Hamdolsun insan odaklı yapılan hizmet siyasetiyle huzurlu ve müreffeh dolu günlerin kapılarını araladık. Mardin kadim bir kültürden gelen önemli bir turizm kentidir. Buraya görevlendirilmem beni ziyadesiyle mutlu etti. İnşallah görev süresi boyunca Mardin’e yakışacak çalışmalar gerçekleştirmeyi umut ediyorum. Teşkilatlarımızla yaptığımız görüşmelerde görevine hakim, diri teşkilat mensuplarının olduğunu görmek 2023 seçimleri için umut verici oldu. Zaten AK Parti’nin teşkilatçılık anlayışında yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklı olmak vardır. Başta İl Başkanımıza Faruk Kılıç olmak üzere ana kademede, kadın ve gençlik kollarında, mahalle başkanlığında görev alan her bir kardeşime çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” 

İL KOORDİNATÖRÜ ALAATTİN PARLAK MARDİN İÇİN BÜYÜK ŞANS 

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Siyasi geçmişi çok eskiye dayanan ve bölge siyasetine hakim olan AK Parti Genel Merkez MKYK üyesi Alaattin Parlak’ın Mardin’e koordinatör olarak atanmış olmasını büyük bir şans olarak görüyoruz. İnşallah birlikte yapacağımız çalışmalarla teşkilatlarımızın gücüne güç katacağız. Ana kademe dahil olmak üzere tüm teşkilatlarımızı ziyaret ederek her bir yönetim kurulu üyemizi tek tek dinledik. Teşkilat yapımızın ileriye dönük daha sağlam adımlar atması için koordinatörümüzle birlikte gerekli notlarımızı aldık. Bizler hangi birimde olursa olsun teşkilat mensubu her bir üyemize gereken önemi veriyoruz. Çünkü AK Parti çatısı altında siyaset yapan, emek harcayan herkes önemli işlere imza atmış demektir. Dünyanın en büyük örgütlerinin başında gelen AK Parti’de siyaset yapmak, hak için halka hizmet etmek bizim için her zaman gurur verici olmuştur. 20 yıldır yapılan tüm başarılarda teşkilatların büyük emeği ve gayreti yer almaktadır. Bu duygularla yediden yetmişe AK Parti çatısı altında gayret gösteren tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum.” 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,32
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2508,54% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22