AK Parti Mardin Milletvekilleri, Midyat'ta çeşitli ziyaretlerde bulundu

AK Parti Mardin Milletvekilleri Şeyhmus Dinçel ve Cengiz Demirkaya Midyat ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

20.03.2021 11:18:00 0
AK Parti Mardin Milletvekilleri, Midyat

AK Parti Mardin Milletvekilleri Şeyhmus Dinçel ve Cengiz Demirkaya Midyat ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

 

Burada, Midyat Belediyesine ait 83 Bin metrekare alanda bulunan atölye ve idari binaları, otopark, teknik alanlarının yer aldığı Yeni Kademe Hizmet Kampüsü’nde incelemelerde bulundu. İdare Binasında Belediye Başkanı Veysi Şahin'den çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Milletvekilleri daha sonra; Midyat Belediyesince Ulucami, Ortaçarşı mahallelerinde başlatılan 2. Etap Sokak Sağlıklaştırma Çalışmalarını, Matiate Kazı ve Restorasyon Evi’nde incelemelerini sürdürdü.

Buradaki incelemelerin ardından, Bahçelievler Mahallesinde, Belediye bünyesinde açılan Kadın ve Aile Merkezi’nde incelemelerde bulunarak,  Midyat Belediyesi Spor Kompleksi’ne geçtiler. Burada’ da İncelmelerini sürdüren milletvekilleri, Belediye Başkanı Veysi Şahin'den çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Başkan Veysi Şahin, Midyat’ta Milletvekillerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek Midyat için el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

İlçenin büyük bir spor salonu ve gençlik merkezine ihtiyaç duyduğunu ifade eden Şahin, şöyle konuştu: "Ankara'dan tarafımıza önerilen 500 kişilik gençlik merkezi ve spor salonu ihtiyacımızı karşılamıyor. Bize verileni tadil etmemiz lazım. Burada sizlerin emeği çok oldu. Midyat halkı adına, emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Bakanlarımız, il başkanımız ve sizlere ayrı ayrı herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

İlçede doğalgaz çalışmalarının devam ettiğini aktaran Şahin, jandarma lojmanlarının yerini devraldıklarını, buraların yeşil alan, park olarak halka açık sosyal tesisleri yapacaklarını sözlerine ekledi.

Milletvekili Cengiz Demirkaya ve Şehmus Dinçel’de, kendilerine gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Milletvekillerine, AK Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış, İlçe Kadın Kolları Başkanı Muazzez Acar, Gençlik Kolları Başkanı Hekim Arslan, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Milletvekilleri daha sonra Dargeçit ilçesine hareket etti

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00