AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI KILIÇ, ERDOĞAN’I SEVİYORUZ VE DAİMA YANINDAYIZ

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Mardin’in her bir köşesinden selam olsun. Dün olduğu gibi bundan sonra da daima yanında olacağız”. dedi.

Mardin 8.03.2021 16:48:00 0
AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI KILIÇ, ERDOĞAN’I SEVİYORUZ VE DAİMA YANINDAYIZ

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Mardin’in her bir köşesinden selam olsun. Dün olduğu gibi bundan sonra da daima yanında olacağız”. 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı başlatılan karalama çalışmalarına karşı Mardinliler sessiz kalmadı. Reklam panolarında, led ekranlarda ve çeşitli noktalarda asılan pankartalarla Erdoğan’a olan destekler çığ gibi büyüdü. 10 ilçede başlatılan Türkçe, Arapça, Kürtçe, Süryanice ve İngilizce olarak 5 dilde kullanılan ‘Erdoğan’ı seviyoruz’ ibarelerinin yer aldığı çalışmalar dikkat çekti. 

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “ABD’nin New York eyaletinin en işlek caddesinde reklam panosunda yer alan ‘Stop Erdoğan’ ifadelerine karşı, Mardin ve 10 ilçemizin tamamında Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destekler bir anda büyüdü. Mardin’den tüm dünyaya Erdoğan’ın yalnız olmadığını haykırıyoruz. Davos’ta ‘one minute’ çıkışıyla ve daha sonra Birleşmiş Milletler 74. Genel Kurulunda ‘Dünya beşten büyüktür’ diyerek mazlumların gür sesi olan Erdoğan’ın yanında olmaktan her zaman gurur duyduk. Küresel her adaletsizliğe sessiz kalmayarak terörün her türlüsüne meydan okuyan Recep Tayyip Erdoğan dik ve dirayetiyle tüm mazlum ülkelerin gür sesi olmuştur. Buradan Mardin’den tüm halk olarak şunu diyoruz Erdoğan’ı seviyoruz ve daima yanında olacağız”. Açıklmasında bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,41% -0,17
  • EURO

    34,69% -0,64
  • GRAM ALTIN

    2439,57% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19