Ak Parti Mardin İl Başkanı Fide`den Önemli Açıklama!

Ak Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide yaptığı açıklamada,Mardin İl Teşkilatı olarak Görevinin başında olduğunu ve hiçbir teşkilat mensubunu hiç kimseye yedirmem ihanet edenler hariç onlarla bizzat ben hesaplaşacağım``dedi.

Mardin 10.04.2014 11:41:20 0
Ak Parti Mardin İl Başkanı Fide`den Önemli Açıklama!

Ak Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide yaptığı açıklamada,Mardin İl Teşkilatı olarak Görevinin başında olduğunu ve hiçbir teşkilat mensubunu hiç kimseye yedirmem ihanet edenler hariç onlarla da  bizzat ben hesaplaşacağım``dedi.

Ak Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide,30 Mart Mahalli Seçimlerinden sonra bazı Yerel haber sitelerinde,Ak Parti`ye yönelik karalama kampanyası başlatıldığını,yalan,yanlış haberler yayınlanarak,Mardin Teşkilatına ve Ak Parti Milletvekillerine yönelik haksız isnatlar ve haberler yayınlandığına dikkat çekerek,yaptığı açıklamada şunları söyledi:
``Kıymetli Ak parti teşkilatı, basında çıkan asılsız haberlere dedikodulara cevap verme gereği bile duymayacaktım fakat beni arayan Eş ve dostların üzüntüsü karşısında bu satırları yazmak ,Açıklama yapmak zorunda kaldım herkes bilsin ki görevimin başındayım ve hiçbir teşkilat mensubunu hiç kimseye yedirmem ihanet edenler hariç onlarla bizzat ben hesaplaşacağım``dedi.
Ak Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide,Sözlerini şöyle sürdürdü:
``Seçim çalışmaları kapsamında 3 ay boyunca yılmadan, bıkmadan, yorulmadan ilçelerimizi ve köylerimizin tamamını defalarca gezdik, ziyaret ettik.
Gittiğimiz her yerde büyük bir teveccüh ile karşılandık. çünkü biz Ak Parti teşkilatı olarak öbür partiler gibi yapmadık. Seçim döneminde ziyaret etiğimiz yerleri daha önce en az üçer defa ziyaret etmiştik.
Bu konuda başımız daima dik durdu.
çıktığımız bu kutsal yolda bizlere yarenlik eden ; Sayın Milletvekillerimize, Mardin İl Teşkilatına, SKM Başkanlığına, Artuklu İlçe Teşkilatına, Kadın Kollarına, Mardin İl Gençlik Kollarına, Artuklu İlçe Gençlik Kollarına, Artuklu Kadın Kollarına, Dargeçit, Midyat, ömerli,Savur, Yeşilli, Kızıltepe, Nusaybin, Mazıdağı ve Derik ilçe teşkilatlarının tüm kademelerine, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Beşir Ayanoğlu, Sayın Cüneyt Yüksel, Sayın Süleyman Bölünmez, Sayın Süleyman çelik ve aflarına sığınarak daha isimlerini sayamadığım Ak Parti`nin eskimeyen yönetimlerine ve Partimizin gönüldaşları olan kanaat önderlerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum.Ak Parti Mardin İl ve ilçe Teşkilatlarının insanüstü çabasına rağmen,alınan sonuçlar ne yazık ki Arzu ettiğimiz gibi neticelenmemiş,bizleri de derinden üzmüştür,Ancak İl Teşkilatı olarak gerekli değerlendirmeler yapılmış ve yapılmaktadır.``Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


36.1° / 24.4°
  • BIST 100

    10364,56%-1,82
  • DOLAR

    32,62% 1,49
  • EURO

    35,53% 1,27
  • GRAM ALTIN

    2442,70% 0,53
  • Ç. ALTIN

    3902,41% 0,99