AK PARTİ GENEL MERKEZ DİSİPLİN KURULU BAŞKANI AHMET AYDIN’DAN AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET

AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın beraberindeki heyet eşliğinde AK Parti Mardin İl Başkanlığı yeni hizmet binası için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Mardin 2.09.2021 12:27:00 0
AK PARTİ GENEL MERKEZ DİSİPLİN KURULU BAŞKANI AHMET AYDIN’DAN AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANLIĞI’NA   ZİYARET

AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Sayın Ahmet Aydın beraberindeki heyet eşliğindeAK Parti Mardin İl Başkanlığı yeni hizmet binası için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Sayın Ahmet Aydın beraberindeki heyet eşliğinde AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç ile bir araya gelerek AK Parti Mardin İl Başkanlığı yeni hizmet binası için hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Yapılan görüşmede AK Parti teşkilatlarının her haliyle vatandaşın önünü açacak projelere imza attığını ve bu yeni açılan teşkilat binasının da vatandaşların daha rahat ortamda karşılanması, dilek ve önerilerinin daha hızlı çözüme kavuşması adına önemli bir yatırımın olduğu vurgulandı.Mardin teşkilatlarının sahadaki başarısına değinen Aydın, “İnşallah Mardin’de önümüzdeki süreçte çok daha güzel işlere imza atılacağına inanıyorum.” Dedi.

 

Ayrıca sürekli sahada olunması gerektiği, her mahalle ve her sokağı karış karış dolaşarak ziyaretlere pandemi kuralları çerçevesinde ağırlık verilmesi, halkın talepleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan her hizmetin yerine getirilmesinin önemine değinildi. Ziyaret daha sonra çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    34,98% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2322,34% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00