AK PARTİ ÇANKAYA İLÇE TEŞKİLATI STK'LARLA BİRARAYA GELDİ

AK Parti Çankaya İlçe Teşkilatı’nın ev sahipliğinde sivil toplum kuruluşlarıyla Midas Otel'de istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Ankara 12.12.2022 12:08:00 0
AK PARTİ ÇANKAYA İLÇE TEŞKİLATI  STK

AK Parti Çankaya  İlçe Teşkilatı’nın ev sahipliğinde sivil toplum kuruluşlarıyla  Midas Otel'de istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Bir 3 kişi görseli olabilir

Ak Parti Çankaya ilçe Başkanı Mustaf Hasgül'ün ev sahipliğinde ve Ankara Midas Otel'de saat 10.30'da başlayan Kahvaltılı İstişare Toplantısına  Mardin  Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  Yardımlaşma Kültür Derneği adına.Başkan Fahrettin ENEZ katıldı.

 

Ak Parti Çankaya İlçe Başkanı  Mustafa HASGÜL'ün başkanlığında düzenlenen "Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması" na  İl Başkan Yardımcısı  Nagehan Acar AKBABA ve İl Yönetim Kurulu Üyesi  Fevzi Yiğit ,Çankaya İlçe Başkan Yardımcısı Edip Öner'in  katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Yoğun katılımla Gerçekleştirilen "Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması" na Ankara'da görev yapan  STK'ların Yönetim Kurulu Başkanları ile Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Fotoğraf açıklaması yok.

Ak Parti Çankaya İlçe Başkanı Mustafa Hasgül yaptığı açılış konuşmasında;

 

“Sivil toplum kuruluşları toplum yararını gözeten gönüllülük esasıyla bir araya gelmiş insanların oluşturduğu ve kendi alanlarında faaliyet gösteren yerel örgütlenmelerdir. Yine benzer şekilde siyasi partiler de gönüllülük esasıyla bir araya gelmiş insanlardan oluşan ekonomik sosyal dahası toplumla ilgili hemen her alanda belirlenmiş programlarla milletin desteğini almak suretiyle devleti yönetmeye talip olan veya yöneten yasal teşkilatlanmalardır.

 

 Biz AK Parti ailesi olarak 20 yılı aşkın bir süredir Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletimizin desteğine mazharız.  Amacımız tarihin bizlere yüklemiş olduğu sorumluluğun bilinciyle milli ve manevi değerlerimizi muhafaza etmek ekonomik olarak da güçlü ve tam bağımsız bir Türkiye tahsis etmek dolayısıyla kültür emperyalizminin özellikle sosyal medya vasıtasıyla toplumları dizayn ettiği bu günlerde bizi biz yapan milli ve manevi hassasiyetlerimizi ancak birlikte ve topyekûn mücadele ederek ihya edebileceğimiz hakikatiyle karşı karşıyayız bu duygu ve düşüncelerle bugün burada    sivil toplum kuruluşlarımız olan sizlerle bir aradayız.” Şeklinde konuştu.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,5
  • DOLAR

    32,57% 0,10
  • EURO

    34,88% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2436,72% 0,29
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00