AK PARTİ ARTUKLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI KANİOĞLU'NDAN BAŞKAN ENEZ'E ZİYARET

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere Ankara'da bulunan Ak Parti Artuklu ilçe Başkan yardımcısı Kadri KANİOĞLU,Mardin &Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneğini ziyaret etti.

25.03.2022 23:52:00 0
AK  PARTİ  ARTUKLU İLÇE  BAŞKAN YARDIMCISI  KANİOĞLU

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere Ankara'da bulunan Ak Parti Artuklu ilçe Başkan yardımcısı Kadri KANİOĞLU,Mardin&Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  Yardımlaşma Kültür Derneğini ziyaret etti.

 

Ak Parti Artuklu ilçe Başkan yardımcısı Kadri Kanoğlu,Ankara'da faaliyet gösteren Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  Yardımlaşma Kültür Derneğini ziyaret ederek Başkan Fahrettin Enez ile bir süre görüştü.Ankara'da önemli çalışmalara imza atan Mardin&Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  Yardımlaşma Kültür Derneğini ziyaret ederek Başkan Fahrettin Enez ile görüşen Kadri Kanioğlu,Başkan Enez'den Dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

Ankara'ya AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere geldiğini hatırlatan ve Toplantıda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitaplarını dinlediklerini ifade eden, Ak Parti Artuklu ilçe Başkan yardımcısı Kadri Kanioğlu,   konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımızı Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile başkentimizde gerçekleştirdik. Kıymetli liderimiz Sayın Erdoğan’ın hitaplarını dinledik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


26.3° / 15°
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71