AK PARTİLİ TOPÇU: `NEVRUZ BARIŞIN VE KARDEŞLİĞİN SEMBOLÜDÜR`

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Topçu, her yıl 21 Mart?ta kutlanan ve Ortadoğu halklarının bayramı olan Nevruz`u kutladı.

21.03.2017 09:36:32 0
AK PARTİLİ TOPÇU: `NEVRUZ BARIŞIN VE KARDEŞLİĞİN SEMBOLÜDÜR`

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Topçu, her yıl 21 Mart’ta kutlanan ve Ortadoğu halklarının bayramı olan Nevruz'u kutladı.

 

 Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Topçu, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla bir açıklama yaptı. Nevruz Bayramı'nın uzun yıllardır Ortadoğu'da kutlanan, barış ve kardeşliğin sembolü haline geldiğini belirten Başkan Topçu, “AK Parti hükümetleri öncesi Nevruz denilince akla yasaklar, şiddet, yakıp-yıkma gelirdi. Ancak artık Nevruz ateşi özgürce yakılıyor ve tüm yurtta barış havası içerisinde kutlanıyor. Hepimizin bayramı olan Nevruz Bayramı, birlik ve beraberliğimizin arttığı, birbirimize sımsıkı kenetlendiğimiz, bütün unsurlarımızla, bütün farklılıklarımızla birbirimizi bağrımıza bastığımız bir gün olmalıdır” dedi.

 

Nevruz Bayramının son yollarda amacı dışına taşılarak provakasyonlara alet edildiğine de dikkat çeken Başkan Topçu, “Yeni bir gün anlamına gelen Nevruz'un, bölgemizdeki barışın ve huzurun kalıcı olması açısından yeni bir dönemin başlangıcı olmasını diliyoruz. Nevruz Bayramının adı gibi yenilenmeye, barışa ve kardeşliğe vesile olmasını istiyoruz. Silahların bırakılması ile ülkemiz tam bir bahar havasına kavuşacaktır. Artık analar ağlamasın, ülkemizin kaynakları teröre akmasın istiyoruz. Ülke olarak buna çok ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

 

 
 
 

25.9° / 14.7°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,21
  • EURO

    34,79% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2412,57% -0,81
  • Ç. ALTIN

    4000,90% -1,78