AK PARTİLİ KADINLAR BEYAZAY DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Polatlı İlçe Kadın Kolları, Polatlı Beyaz Derneğini Ziyaret Etti. AK Parti Polatlı Kadın Kolları Başkanı Aysel Demir, ?Bugüne kadar ihmal edilen hakları, AK Parti iktidarları vermeye çalıştı.

23.04.2015 15:57:13 0
AK PARTİLİ KADINLAR BEYAZAY DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Polatlı İlçe Kadın Kolları, Polatlı Beyaz Derneğini Ziyaret Etti. AK Parti Polatlı Kadın Kolları Başkanı Aysel Demir, “Bugüne kadar ihmal edilen hakları, AK Parti iktidarları vermeye çalıştı. Sorunlar sıfırlanana kadar bu düzenleme ve çalışmaları yapmak zorundayız” dedi.

Beyazay Derneği Polatlı Şubesi’ni, AK Parti Polatlı Kadın Kolları Yönetimi ile ziyaret eden, Kadın Kolları Başkanı Aysel Demir, engellilerin sorunlarını dinledi. Burada konuşan Kadın Kolları Başkanı Demir, “Biz sizlere hizmet için buradayız. Özellikle engelliler konusunda, bize ne zaman görev düşerse her zaman emrinizdeyiz. Reklama girmek istemiyoruz, ama, AK Parti iktidarları döneminde, bütün engellerin aşılması için birçok hizmetler yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Yasal ve fiziki ile maddi düzenlemeler yapılarak, özellikle engelli aileleri de rahatlatıldı. Bugüne kadar ihmal edilen hakları, AK Parti iktidarları vermeye çalıştı. Sorunlar sıfırlanana kadar bu düzenleme ve çalışmaları yapmak zorundayız." ifadelerinde bulundu. 

Beyazay Derneği Şube Başkanı Ziya Suluyer ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, “Engelli arkadaşlarımızın sorunlarının giderilmesinde üzerimize düşeni yapabildiysek ne mutlu bize ve sizlere" diyerek, Beyazay Derneği olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi aktardı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:RÜZGAR KABASAKAL


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00