AK PARTİ YEŞİLLİ İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI İLİŞ`TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Ak Parti Yeşilli ilçe Gençlik Kolları Başkanı Nasrettin İliş,Mardin İŞKUR tarafından Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 6 aylık süreyle istihdam edilecek olan geçici işçilerin kura listesinde adının çıkmasına yönelik olarak yazılı açıklama yaptı.

Mardin 16.03.2017 19:54:23 0
AK PARTİ YEŞİLLİ İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI İLİŞ`TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Ak Parti Yeşilli ilçe Gençlik Kolları Başkanı Nasrettin İliş,Mardin İŞKUR  tarafından Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında  6 aylık süreyle istihdam edilecek olan geçici işçilerin kura listesinde adının  çıkmasına yönelik olarak yazılı açıklama yaptı.

 

Ak Parti Yeşilli ilçe Gençlik Kolları Başkanı Nasrettin İliş yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

 

 ''Benim Kesinlikle İşkurla Bir alakam Yok.Mardin İŞKUR Müdürlüğüne tarafımdan herhangi bir müracaat yapılmadı.İsmimin yayınlanan İŞKUR listesinde  yer aldığını duyunca Çok Üzüldüm  Ben Vergi Mükellefi Bir Esnafım...İstesemde Çalışamam Zaten Bu Kanunen Yasal Değil Nitekim Kurada Bana Çıkan ismi de İşkur'dan Yetkili Kişilerle Görüşüp İptal Edilmesi Ve Bana Çıkan Kurayıda Maddi Durumu Kötü Olan Bir Arkadaşa Verilmesi talebinde bulundum.

 

Mardin  İŞKUR il Müdürlüğü tarafından da gereği yapıldı.Adım kullanılarak bazı kendini bilmezler tarafından yapılan Spekülasyonlar  Beni Çok Üzmüştür... Çok Şükür Benim Maddi Durumum İyi Buna ihtiyacım yok. Ve Ayrıca Benim Şerefle Yaptığım Gençlik Kolları Başkanliğim Süresince Hiç bir Şekilde Maddiyatı Gözetmedim kamuoyu tarafından  yaptığım  Çalışmalar  Görülmektedir .Siyasi görevim dolayısıyla yaptığım çalışmalar dolayısıyla,Mesleğimle yeteri gibi zaman ayıramadığımdan,Aksine Maddi Kaybım söz konusudur. Kamuoyunun Bilgisine sunarım.''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04