AK PARTİ YEŞİLLİ İLÇE BAŞKANI ŞAFAK`TAN KUTLAMA VE TEŞEKKÜR MESAJI

Ak Parti Yeşilli İlçe Başkanı Şahabettin Şafak 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ı ve Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla yazılı kutlama ve teşekkür mesajı yayınladı:

Mardin 25.06.2018 20:57:06 0
AK PARTİ YEŞİLLİ İLÇE BAŞKANI ŞAFAK`TAN KUTLAMA VE TEŞEKKÜR MESAJI

Ak Parti Yeşilli İlçe Başkanı Şahabettin Şafak 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ı ve Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla  yazılı  kutlama ve teşekkür mesajı yayınladı:

 

Ak Parti Yeşilli İlçe Başkanı Şahabettin Şafak mesajında şunları söyledi;

 

''Bizler seçim takvimi belli olduktan sonra ilçe teşkilat mensuplarımızla Milletvekili Adaylarımızla SKM programı kapsamında birlikte sürekli olarak vatandaşlarımızla iç içe yaklaşık iki ay seçim çalışması yürüttük. Seçim çalışmalarında gece gündüz demeden gitmediği kapı sıkmadık el bırakmayan ve sandık başında çok büyük emek sarf eden, İlçe SKM Başkanı ve yönetimine fedakar yönetim arkadaşlarıma kadın kolları başkan ve yönetimine ,gençllik Kolları Başkan ve yönetimine tüm mahalle başkanları ve yönetimlerine müşahitlerimize sonsuz teşekkür ederiz.


Seçim kampanyası ve seçim gününde güvenliğimizi sağlayan İlçe Emniyet Amiri ve ekibine,İlçe Jandarma Komutan ve askerlerimize ,Görevini en iyi şekilde icra eden Kaymakamımız Ömer Bilgin ve tüm kamu Müdürlerine memurlarımıza ve tüm çalışanlarına,Belediye Başkanı Ve Meclis üyelerimize Belediye çalışanlarına ile Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.
Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma ortamı içerisinde gerçekleştiren 24 Haziran seçimlerinde partimize desteği esirgemeyen Aziz ilçe halkımıza candan teşekkür ediyorum . Bu ilçemizin her bireyinin bizim yanımızda büyük bir kıymeti vardır.Mardin’de Ak Partinin kalesi Yeşilli olduğunu birkez daha kanıtladınız.


Millete Hizmet Yolunda Kutlu Yürüyüşe Devam Eden Büyüyen, Gelişen Yeni ve Büyük Türkiye inşasında Türkiye’nin İstiklali ve İstikbalinde mazlumların umudu Başkan seçilen Büyük Usta Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesi ülkemiz ve tüm islam ümmeti için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan dilerim.


Tekrar hepinize selam ve hürmetlerimi sunar Allah birlik beraberliğimizi daim eylesin.''dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/YEŞİLLİ


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10164,79%0,06
  • DOLAR

    32,21% 0,17
  • EURO

    35,10% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2471,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3965,39% 0,79