AK PARTİ YEŞİLLİ İLÇE BAŞKANI ŞAFAK`TAN ``ÇOK ÖNEMLİ ``ADAYLIK AÇIKLAMASI

Ak Parti Yeşilli ilçe Başkanı Sahabettin Şafak yaptığı açıklamada :``Bazı basın yayın organlarında adımında geçtiği Adaylar listesi İle İlgili bir bilgim yoktur.Partimizin de tarafımıza herhangi bir beyanı ve açıklaması olmamıştır.Parti yetkili organl

Mardin 19.12.2018 14:38:50 0
AK PARTİ YEŞİLLİ İLÇE BAŞKANI ŞAFAK`TAN ``ÇOK ÖNEMLİ ``ADAYLIK AÇIKLAMASI

 

 


Ak Parti Yeşilli ilçe Başkanı    Sahabettin Şafak yaptığı açıklamada :''Bazı basın yayın organlarında  adımında geçtiği Adaylar listesi İle İlgili bir bilgim yoktur.Partimizin de tarafımıza herhangi bir beyanı ve açıklaması olmamıştır.Parti yetkili organları tarafından yapılmış  Resmi açıklamalar dışındaki Haber ve açıklamalara İtibar edilmemesini önemle rica ederim''Dedi.

 

Ak Parti Yeşilli ilçe Başkanı  Sahabettin Şafak yaptığı açıklamasında;

 

''Değerli Dava Arkadaşlarım;

 

Son günlerde bazı sosyal medyada Partimizin şahsıma Belediye Başkan adaylığı verdiği Ile İlgili söylenti ve haberler dolaşmaktadır.

 

Partimize adaylık 5 Kasımda başlamış olup, 16 Kasım’da sona ermiştir.Bu süreçte birbirinden değerli yedi kişi başvuruda bulunmuştur.Benim adaylıkla İlgili ne bir niyetim nede başvurum olmamıştır.

 

Bazı basın yayın organlarında adımında geçtiği Adaylar listesi İle İlgili bir bilgim yoktur. Partimizin de tarafımıza herhangi bir beyanı ve açıklaması olmamıştır.Resmi açıklamalar dışındaki Haber ve açıklamalara İtibar edilmemesi hususunda rica olunur.Kamuoyuna duyurulur.''İfadelerini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10164,79%0,06
  • DOLAR

    32,21% 0,17
  • EURO

    35,10% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2471,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3965,39% 0,79