AK PARTİ YEŞİLLİ İLÇE BAŞKANI ŞAFAK`TAN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA VE DEMOKRASİ GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Yeşilli Ak Parti İlçe Başkanı Şahabettin Şafak,15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

15.07.2018 13:23:32 0
AK PARTİ YEŞİLLİ İLÇE BAŞKANI ŞAFAK`TAN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA VE DEMOKRASİ GÜNÜ KUTLAMA  MESAJI

Yeşilli Ak Parti İlçe Başkanı Şahabettin Şafak,15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

ilçe Başkanı Şafak,15 Temmuz 2016’da hain Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarınca gerçekleştirilen alçak darbe girişiminin Aziz Türk Milleti’nin ellerinde şanlı bayrağımız ile meydanlarda, sokaklarda canları pahasına, eşsiz bir destan yazarak durdurmuş ve istiklalimize ve istikbalimize sahip çıkarak bertaraf edildiğini belirten Başkan Şahabettin Şafak yaptığı açıklamasında; “Türkiye’nin anayasal düzenle teminat altına alınmış tüm demokratik kazanımlarını, milli birlik, beraberlik ve bağımsızlığını yok etmeyi hedefleyen hain Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz silahlı darbe teşebbüsünün, asil Türk Milletinin evlatlarının devletine ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla bertaraf edildi. Aziz Türk Milleti, ülkesine ve iradesine kararlı bir şekilde sahip çıkması karşısında, darbecilerin ne silahları, ne tankları, ne helikopterleri, ne uçakları işe yaramamıştır. Onların tankları topları uçakları varsa, sokaklardaki o milyonlarca vatandaşımın sarsılmaz imanları vardı. Emirleri komutanlarından almayan, millete ve devlete hizmet etmek yerine tüm benliklerini Fethullahçı terör örgütünün başına teslim eden şer çetesi mensuplarının teşebbüsleri, milletin iradesi, tüm kurumlarıyla devletin kararlılığı karşısında başarısız olmuştur. O hain gecede milleti için sokağa çıkarak kendi canını feda eden Ömer Halis gibi kahraman Türk evlatları darbeye karşı direndi. Onlar, bu vatan uğruna şehit ve gazi oldular. Devlet ve millet kenetlenmesini bir kez daha gösterdiler. Türk Milleti olarak tek yürek olduğumuzda, yenilmeyeceğimizi bir kez daha ispatladılar. 15 Temmuz yıl dönümü vesilesiyle bir kere daha vatanı milleti, bayrağı ve dini için her türlü fedakârlığı göze alarak şehit olan askerlerimize, polislerimize ve demokrasi şehidi sivil vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10158,6%-0,15
  • DOLAR

    32,13% -0,08
  • EURO

    35,00% -0,05
  • GRAM ALTIN

    2469,79% 0,10
  • Ç. ALTIN

    3933,17% 0,00