Ak Parti Yenimahalle SKM Arı Gibi Çalışıyor?

Ak Parti Yenimahalle Seçim Koordinasyon Merkezi ( SKM ) 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi çalışmaları ile ön plana çıkıyor?

15.05.2015 11:51:08 0
Ak Parti Yenimahalle SKM Arı Gibi Çalışıyor?

Ak Parti Yenimahalle Seçim Koordinasyon Merkezi ( SKM ) 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi çalışmaları ile ön plana çıkıyor…

Ankara 2. Bölge M.Adaylarını Yenimahalleli vatandaşlar ile buluşturan organizasyonlara imza atan Yenimahalle SKM başkanı Hasan Can şunları söyledi;

7 Haziranda yine bir demokrasi şölenine hep birlikte şahit olacağız. Milletimiz, sandıkta vekillerini seçecekler. Ülke yönetimini, seçtikleri vekillerine ve oy verdikleri partilerine emanet edecekler.

Milli İrade, 2002’den günümüze kadar önüne konulan her sandıkta AK Parti dedi… AK Parti, her seçimde oy oyanını artırarak çıktı. 7 Haziran seçilmelerinde de sandıktan AK Parti çıkacaktır. Oy oranını artırarak çıkacaktır. Darbe Anayasasını değiştirebilecek gerekli çoğunluğu alarak sandıktan çıkacaktır.

Bizler, AK Parti Yenimahalle SKM olarak Yenimahalleli vatandaşlarımız ve teşkilatımız ile birlikte çalışıyoruz. Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımızın ve Ankara İl Başkanlığımızın bize verdiği bu görevi eksiksiz yerine getiriyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Gayretli, azimli ve kararlı çalışmalarımızın neticesini de 7 Haziran gecesi alacağımızdan hiçbir şüphemiz yoktur.

AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adaylarımız ile Yenimahalleli vatandaşlarımızı buluşturan organizasyonlar gerçekleştiriyoruz. Milletin vekilini, Millet ile buluşturuyoruz. Yenimahalleli hemşerilerimizin dertlerini, sıkıntılarını, beklentilerini, arzularını dinliyoruz. Çözüm önerilerini dinliyoruz. İstişare ediyoruz. Çünkü bizler AK Parti kadroları, katılımcı demokrasinin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz.

AK Parti Yenimahalle SKM olarak, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile birlikte kapı kapı dolaşıyoruz. 7 Hazirana kadar sıkmadığımız el, çalmadığımız kapı kalmayacak. Derdini dinlemediğimiz, derdimizi anlatmadığımız Yenimahalleli kalmayacak. Esnafımız, emeklimiz, öğrencimiz, muhtarımız, engelli vatandaşlarımız yani ayrım yapmaksızın tüm Yenimahalleli hemşerilerimize ulaşıyoruz.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04