AK PARTİ VEKİL ADAY ADAYLARI İLE SAHAYA İNDİ

Ak Parti Polatlı İlçe Teşkilatı Yaklaşan 7 Haziran Genel Seçimlerinin startını verdi.

3.04.2015 15:13:08 0
AK PARTİ VEKİL ADAY ADAYLARI İLE SAHAYA İNDİ
Ak Parti Polatlı İlçe Teşkilatı Yaklaşan 7 Haziran Genel Seçimlerinin startını verdi. Seçim Koordinasyon Merkezini kısa zamanda kurarak çalışmalara başlayan Ak Parti Polatlı Teşkilatı, Milletvekili Aday Adayları ile kapı kapı esnaf, kurum ve kuruluşları dolaşıyor. Esnafları gezen aday adayları ve Polatlı Teşkilatı “Ak Parti yalnızca bir kesimin değil herkesin partisi bu nedenle biz herkesin oyuna talibiz." diyerek destek istemeye devam ediyorlar. 
 
Cuma günü dün ve bugün de saha da esnaflar ile buluşmaya devam edecek olan, Aday adaylarına ana kademe, gençlik ve kadın kolları yönetimleri ile mahalle temsilcileri eşlik etmeye devam ediyor. Her gün 6 vekil aday adayının geldiği AK Parti Polatlı İlçe Teşkilatı, mahalle mahalle kurulmuş, planlama doğrultusunda gezmeye ediyorlar. Dün gelen vekillerden Alaattin Varol,  ve Ak Parti AnkaraBüyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Hakbilir, Ak Parti Polatlı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cihat Yağlıkara, Ak Parti Polatlı İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Ayşe Özcan ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Enes Boza'nın katıldığı heyet Polatlı Kaymakamı M. Nedim Tunçer, Tapu Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Nüfus Müdürlüğü ve Polatlı Ticarat Odası Başkanı Ulvi Sakarya'yı ziyaret etti. 

Polatlı Ak Parti İlçe Teşkilatı ve Milletvekilleri Aday Adayları Polatlı'da, sahaya indi. 7 Haziran’daki Genel Seçimler için hızlı bir şekilde Seçim Koordinasyon Merkezini kuran Ak Parti Polatlı İlçe Teşkilatı, gelen milletvekili aday adayları ile ana kademe, gençlik ve kadın kolları yönetimleri ile mahalle temsilcileri ile saha ya indi. Polatlı’da esnafları kapı kapı dolaşmaya başlayan Milletvekili aday adayları, ana kademe, gençlik ve kadın kolları yönetimleri ile mahalle temsilcileri hem Ak Parti’ye yeni üye kazandırıyor, hem hükümetin icraatlarını bire bir esnafa aktarmaya devam ediyor.

Sivil toplum kuruluşları ile de dirsek temasında olduklarını ifade eden Ak Parti Polatlı İlçe Başkanı Gazi Karaoğlu, “esnafımızı da tek tek ziyaret ediyoruz. Bu seçim oldukça önemli Ak Parti’nin en az 400 vekil çıkararak Anayasayı değiştirecek çoğunluğa erişmesi gerekiyor.” dedi

7 Haziran’dan alnımızın akı ile çıkacağız diyen Karaoğlu: “Ak Parti yanlızca bir grubun, kesimin değil. Tüm toplumun halkın partisi. Bu yüzden herkesin oyuna talibiz. Amacımız görevimizi eksiksiz ve tam yapıp 7 Haziran’da istediğimiz sonucu sandığa yansıtmaktır.” dedi.
AK Parti’nin Türkiye’nin güvencesi olduğunu ifade eden Ak Parti Polatlı İlçe Başkanı Av. Gazi Karaoğlu , 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin önemine vurgu yaptı. Karaoğlu, “Polatlı her zaman Ak Partimizin yanında oldu. Bunu Cumhurbaşkanlığı seçiminde de göstermiştir.  Bu seçimde de vatandaşımız safını belli edip gereğini yapacaktır. Bu konuda yönetim kurulu üyelerimize, SKM çalışanlarımıza, gençlik ve kadın kollarımıza güveniyorum, birlikte çok güzel hizmetlere imza atacağımızı düşünüyorum.” şeklinde konuştu.
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
 
Haber: Rüzgar Kabasakal ( Polatlı )
 
 
 

31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19