AK PARTİ SİNCAN TEŞKİLATINDAN YAŞLILARA ZİYARET

Ak Parti Sincan İlçe Teşkilatı yaşlılar haftasında büyükleri unutmadı.

Siyaset 25.03.2016 10:43:11 0
AK PARTİ SİNCAN TEŞKİLATINDAN YAŞLILARA ZİYARET

Ak Parti Sincan İlçe Teşkilatı yaşlılar haftasında büyükleri unutmadı. Dünya Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında büyüklerin ellerini öperek hayır dualarını alan teşkilat üyeleri, Ak Parti’nin sadece bir gün değil her zaman yaşlıların yanında yer aldığını vurguladı. Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç, “Değerli büyüklerimizin tecrübeleri bizlere her zaman yol gösterdi, bundan sonra da göstermeye devam edecek” dedi.

 

Ak Parti Sincan İlçe teşkilatı Yaşlılar Haftası’nda Sincanlı büyüklerin ellerini öperek hayır dualarını aldı. Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç ve yönetim kurulu üyeleri, Sincan Merkez ve Ulubatlı Hasan Güngörmüş Konaklarını ziyaret etti. Güngörmüşlerle yakından ilgilenen Omaç, Sincan’ın dört bir yanında hizmete giren Güngörmüşler Konakları için Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya teşekkür etti. Omaç, “Değerli büyüklerimiz, kendileri için hizmete sunulan bu konaklarda gün boyu sohbet edip, Kur’an-ı Kerim okuyor. Çay ve meşrubatları belediyemiz tarafından ücretsiz ikram ediliyor. Güngörmüşlerimiz konaklarında hem hoş vakit geçiriyor hem de yine belediyemiz tarafından düzenlenen seminerlerle bilgilendiriliyor. Büyüklerimize bu imkanı sunan Belediye Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

“Bizler, büyüklerimizle sadece belirli gün ve haftalarda değil her zaman birlikteyiz” diyen Omaç, “Bizim için her gün Yaşlılar Günü… Ak Parti olarak büyüklerimizi her zaman ziyaret ediyoruz. Değerli büyüklerimizin hayır dualarını almak bizler için çok önemli. Onlar bizim başımızın tacı. Onların tecrübeleri bizlere her zaman yol göstermiştir ve bundan sonra da göstermeye devam edecektir. Allah onları başımızdan eksik etmesin. Her birine hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürler versin” diye konuştu.

Ziyarette İlçe Başkanı Omaç’ı yalnız bırakmayan Ak Parti Sincan Gençlik Kolları Başkanı Ümitcan Uludağ da, “Biz de gençler olarak büyüklerimizin ellerini öpüp, hayır dualarını aldık. Gençlik kimseye kalıcı değil. Allah ömür verirse her insan gibi bizler de yaşlanacağız. Bizler büyüklerimizi hatırlamalıyız, onlara saygı göstermeliyiz ki; yaşlandığımız zaman bizden sonra gelecek nesil de bizlere değer versin, saygı göstersin. Ak Gençlik olarak, çok daha zor günlerinde bu ülkenin çilesini çeken, bizlere cennet gibi bir vatan bırakan büyüklerimizin her zaman yanındayız. Onların düşünceleri bizim için çok önemli. İnşallah bizler de Asım’ın nesilleri olarak, bizden sonraki nesillere çok daha güzel bir ülke bırakacağız” dedi.

Ak Parti Kadın Kolları Teşkilatı da adreslerini önceden tespit ettikleri çok sayıda yaşlıyı evlerinde ziyaret etti. Ak Parti olarak her zaman büyüklerin yanında olduklarını vurgulayan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Yaramış, “Ziyaretlerimizde, üzerimizde binlerce emeği olan büyüklerimizden bazılarının hiç hak etmedikleri muameleyle karşı karşıya kaldıklarına da şahit olduk. Ak Parti, kurulduğu günden beri ‘sessizlerin sesi, kimsesizlerin kimi’ olmuştur. Olmaya da devam edecektir. Çocukları anne ve babalarını belki unutmuş olabilir ama Ak Parti asla unutmayacaktır. Ak Parti hem sosyal proje ve politikalarıyla hem hizmet ve icraatlarıyla hem de teşkilatlarıyla büyüklerimizin her zaman yanında olacaktır. Ak Parti, öksüzlerin, yetimlerin anne babası, çocukları tarafından ilgilenilmeyen büyüklerimizin ise çocuğudur. Ak Parti büyüdükçe ve iktidarda kaldıkça 7’den 70’e tüm halkımız her geçen gün daha da güçlenecek ve kendisini güvende hissedecektir” diye konuştu. 

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/SİNCAN

19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10267,1%-0,1
  • DOLAR

    32,30% 0,20
  • EURO

    34,76% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2408,93% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3895,03% 0,00