AK PARTİ SİNCAN MART AYI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI

Ak Parti Sincan Teşkilatı, Mart ayı ilçe danışma meclisinde bir araya geldi. Binlerce Ak Parti üyesinin katıldığı toplantıda konuşan ilçe başkanı Fatih Omaç, ?Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Ülkemizde oynanmak isteyen oyunları birliğimizle boza

3.04.2016 11:31:17 0
AK PARTİ SİNCAN  MART AYI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI

Ak Parti Sincan Teşkilatı, Mart ayı ilçe danışma meclisinde bir araya geldi. Binlerce Ak Parti üyesinin katıldığı toplantıda konuşan ilçe başkanı Fatih Omaç, “Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Ülkemizde oynanmak isteyen oyunları birliğimizle bozacağız” dedi.

Ak Parti Sincan İlçe Teşkilatının Mart ayı ilçe danışma meclisi toplantısı gerçekleşti. Oldukça yoğun bir katılım gözlenen toplantıya Ak Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mümin Altunışık, Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ankara Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Grup Başkanvekili Bekir Yıldız, Sincan Kurucu İlçe Başkanı Rıza Gezer ve Sincan Belediye meclis üyeleri de katıldı.

Ülkemiz üzerinde büyük oyunlar döndüğünü vurgulayan Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç, teşkilat mensuplarından toplumun tüm kesimleriyle el ele olmalarını istedi. Dış mihraklara karşı da en güzel cevabın birlik ve beraberlikten geçtiğini ifade eden Omaç, “Birlik ve beraberlik komşuluktan, mahalle arkadaşlıklarından geçer. Tüm mahalle temsilcilerimiz mahallerindeki küsleri barıştırmalı, zıt görüşlere orta yolda buluşturmalı. Her bir Ak Parti neferi memleketimizdeki birlik ve beraberliğimizin teminatı olmalı dedi.

Ak Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mümin Altunışık da, danışma meclisi toplantısına gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Teşkilat çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Altunışık, bir ve beraber olarak her işin üstesinden geleceklerini vurguladı.

Sincan’a dev bir meydan yapılacağı müjdesini veren Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna önümüzdeki günlerde yeni projelerin de tek tek açıklanacağını söyledi. Toplantıda ayrıca üye çalışmalarında üstün başarı gösteren mahalleler ödüllendirildi. Mahalle temsilcilerine ödüllerini, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mümin Altunışık ve Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna verdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/SİNCAN


39.6° / 25°
  • BIST 100

    10138,97%-1,37
  • DOLAR

    32,30% 0,25
  • EURO

    34,84% -0,87
  • GRAM ALTIN

    2383,21% -3,17
  • Ç. ALTIN

    3881,18% -1,03