AK PARTİ SİNCAN İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI

Ak Parti Sincan İlçe Başkanlığı Nisan ayı ilçe danışma meclisi toplantısı Ak Parti Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ahmet Gündoğdu?nun da katılımıyla gerçekleşti.

29.04.2016 13:38:28 0
AK PARTİ SİNCAN İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI

Ak Parti Sincan İlçe Başkanlığı Nisan ayı ilçe danışma meclisi toplantısı Ak Parti Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ahmet Gündoğdu’nun da katılımıyla gerçekleşti. Bir tek terörist kalmayıncaya kadar mücadele edeceklerini bildiren Gündoğdu, “Özgürlük de, güvenlik de, operasyon da bizim işimiz…” dedi.

Ak Parti Sincan İlçe Başkanlığı Nisan ayı ilçe danışma meclisi Lale Konferans Salonu’nda toplandı. Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda, Ak Parti Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ahmet Gündoğdu, Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ve Ak Parti Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Büşra Soylu da yer aldı. Hedefledikleri 70 bin üye sayısı için teşkilat mensupları ile birlikte titiz bir çalışma yürüten Ak Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç, hedeflerine yaklaştıklarını müjdeledi. “Durmadan, usanmadan üyelerimizi tek tek ziyaret ediyoruz” diyen Omaç, “Mahallelerimiz her hafta düzenli bir şekilde komisyon toplantılarını gerçekleştiriyor. Her ay düzenli olarak mahalle danışma meclisi toplantıları yapılıyor. Üyelerimizi tek tek ziyaret ediyoruz. Sincan’da ulaşmadığımız seçmen kalmayacak. Teşkilatımıza güveniyorum. Sincan olarak başardık başaracağız” diye konuştu.

Konuşmasında muhalefet partileri eleştiren, Ak Parti Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ahmet Gündoğdu da, “İktidara gelmek isteyen, iktidarda uzun süre kalmak isteyen, muktedir olan her siyasi parti, bizdeki muhalefet gibi çapsız ve vizyonsuz partilerden zevk duyar” dedi.

“HADLERİNİ BİLDİRMEYE BAŞLADIK”

“Dün MHP çözüm sürecine karşıydı bugün HDP operasyonlara karşı” diyen Gündoğdu, “MHP, çözüm sürecini başlattığımızda, “Herkes Türk’tür” metaforuyla bize karşı çıkmıştı. Ama çözüm süreci, dini manada “Bütün müminler kardeştir” ayetinin hayata geçme projesiydi. Irkından, renginden dolayı kimsenin kimseyi aşağılamaması gerektiğinin bir emir olduğu bilinciydi. Dün Kürt kardeşlerimizin kürdüm demesi suçken, karakolda, hapishanede Kürtçe kelime kurması suçken, çözüm süreci sayesinde bugün, devletine, milletine, dinine daha da bağlanmış “Evet ben artık üvey evlat değilim” diyen kardeşlerimiz HDP’ye ve PKK’ya ders vermeye, had bildirmeye başladı. Dün çözüm sürecini yaparken ne kadar haklıysak, bugün de Türkün ve kürdün can güvenliğini tehdit eden teröristlere ve terörist sever HDP’ye had bildirmekte o kadar haklıyız” diye konuştu.

“BİR TEK TERÖRİST KALMAYINCAYA KADAR…”

HDP’nin barışa ihanet ettiğini söyleyen Gündoğdu, “Onun için özgürlük de, güvenlik de, operasyon da bizim işimiz… Bir tek terörist kalmayıncaya kadar had bildirmeye devam edeceğiz” dedi.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ise belediye çalışmaları hakkında bilgilendirme yaparak, Yenikent banliyö tren hattının temelinin yıl içerisinde atılacağını müjdeledi. Konuşmaların ardından üye çalışmalarında üstün başarı gösteren mahalle temsilcileri ödüllendirildi. Mahalle Temsilcileri ödüllerini, Ahmet Gündoğdu ve Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın elinden aldı.  

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/SİNCAN
 
 

28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04