AK PARTİ SEÇİM BÜROSU CUMARTESİ AÇILIYOR

AK Parti Polatlı İlçe Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi, Cumartesi günü geniş çaplı bir katılım ile açılacak.

29.04.2015 18:24:04 0
AK PARTİ SEÇİM BÜROSU CUMARTESİ AÇILIYOR
 
AK Parti Polatlı İlçe Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi, Cumartesi günü geniş çaplı bir katılım ile açılacak. 
 
AK Parti Polatlı İlçe Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi geniş çaplı bir katılım ile açılacak. Altay Caddesi Eski Maltepe Dershanesinin bulunduğu yerde açılacak olan, Seçim Bürosuna Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Yalçın Akdoğan ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Baş Danışmanı ve AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Mücait Arslan ve beraberinde gelen heyet ile geniş çaplı bir katılım ile Cumartesi günü saat 13:30'da açılacak. 
 
AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Avukat Gazi Karaoğlu yaptığı açıklama da, "Tabi ki 7 Haziran Genel Seçimleri yaklaşır iken, her zaman hazır olan ve her günün bir seçim günü olduğunu bilen teşkilatımızın hazırlıkları da tamamlanmış olup, bir tek Seçim İrtibat Büromuzun açılışı kalmıştır. Rabbimiz izin verirse, bir kaza bela gelmezse, bu cumartesi günü saat 13:30'da seçim büromuzun açılışını gerçekleştireceğiz. Seçim büromuzun açılışına, Başbakan Yardımcımız Yalçın Akdoğan, Cumhurbaşkanımızın Baş Danışmanı olan Mücahit Arslan ve bir çok milletvekili adaylarımız ile partimizin İl ve İlçe Teşkilatları katılacak." ifadelerini kullandı. 
 
"HEDEFLERİMİZİN ÜSTÜNE HEDEF KOYMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Polatlı'nın AK Parti'yi sevdiğini ve gezdikleri her yerde halkın sevgisi ile karşılaştıklarını belirtten İlçe Başkanı Karaoğlu "İnşallah Polatlı'da bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada halkına yakışanı yapacak. Yaşanan coşku ve heyecan bunu gösteriyor. Allah'ın izniyle bu heyecanla sandıklara gideceğiz ve Polatlı'nın yüzü ak olacak. Biliyorsunuz ki Türkiye'nin en önemli bir seçimine imza atıyoruz. Nedir bu? Yeni Türkiye'nin gelişen ve kalkınan bir yolda engellere rağmen dik ve ak bir şekilde yürümesidir. Bazıları Türkiye'nin son seçimi olarak değerlendirdikleri, biz kazanırsak, Türkiye kaybeder gibi söylemlere bende şunu diyorum. Eğer ki Allah izin verirse yine partimiz AK Parti kazanırsa, hepiniz kazanacaksınız. Ancak siz kazanırsanız Sevr anlaşmasına devam edeceksiniz. Biz hedeflerimizin üstüne hedef koymaya devam ediyoruz. Ülkemizin gücünü tekrar tekrar dünyaya gösterdik." dedi.
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
HABER:RÜZGAR KABASAKAL

26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10322,45%0,52
  • DOLAR

    32,21% -0,09
  • EURO

    34,73% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2450,52% 0,76
  • Ç. ALTIN

    3942,86% 1,69