AK PARTİ SAVUR İLÇE BAŞKANLIĞINDAN ANLAMLI PROGRAM

AK Parti Savur İlçe Başkanlığı, Savur İlçesi?ne bağlı Başkavak Mahallesi?nde hafızlık okuyan Kuran kursu öğrencilerine yönelik Mardin?de gezi programı düzenledi.

26.11.2019 17:57:30 0
AK PARTİ SAVUR İLÇE BAŞKANLIĞINDAN ANLAMLI PROGRAM

 

AK Parti Savur İlçe Başkanlığı, Savur İlçesi’ne bağlı Başkavak Mahallesi’nde hafızlık okuyan Kuran kursu öğrencilerine yönelik Mardin’de gezi programı düzenledi.

 

AK Parti Savur İlçe Başkanı Mehmet Ensari Kavak programa ilişkin yaptığı açıklamalarda, “Hocalarımızla yaptığımız istişarelerde hala da Mardin’in tarihi güzelliklerini görmeyen, bilmeyen öğrencilerimizin olmasını da fırsat bilerek tüm öğrencilerimizin katılımına yönelik bir program düzenledik. Öncelikle Kuran kursu öğrencilerimiz Mardin’de AK Parti Mardin İl Başkanı Sayın Faruk Kılıç ile bir araya geldiler. İl Başkanımız burada öğrencilerimizi tek tek selamlayarakonlara okumanın, ilim öğrenmenin önemini anlattı. Ülkesini ve milletini daha ileri seviyeye taşıyabilmenin derdinde olunması gerektiği konularına değindi. AK Parti Mardin İl Başkanlığı’nda çektiğimiz hatıra fotoğraflarının ardından memnun bir şekilde buradan ayrıldık. Daha sonra KasımiyeMedresesi, Ulu Cami, Deyrulzaferan Manastırı ile Mardin’inçarşı ve birçok sokağını gezme imkânı bulduk. Öğrencilerimizle yaptığımız bu özel Mardin gezisinde emeği geçen tüm idareci ve hocalarımıza teşekkür ediyorum”. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00