AK PARTİ MERSİN İL BAŞKANI CESİM ERCİK`TEN, ŞEHİT EKER İÇİN TAZİYE MESAJI

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Şırnak?ta şehit düşen Mersinli Jandarma Sağlık Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Erdi Eker için taziye mesajı yayınladı. Ercik, ?Ülkemizi karıştırmak, bölmek ve parçalamak isteyenlerin sonu, mutlu ve güvenli bir Türkiye?

20.04.2016 18:10:50 0
AK PARTİ MERSİN İL BAŞKANI CESİM ERCİK`TEN, ŞEHİT EKER İÇİN TAZİYE MESAJI

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Şırnak’ta şehit düşen Mersinli Jandarma Sağlık Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Erdi Eker için taziye mesajı yayınladı. Ercik, “Ülkemizi karıştırmak, bölmek ve parçalamak isteyenlerin sonu, mutlu ve güvenli bir Türkiye’nin başlangıcı olacaktır” dedi.

Şırnak'ta şehit düşen Mersinli Jandarma Sağlık Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Erdi Eker için taziye mesajı yayınlayan AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, “Şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin ailesine, yakınlarına, milletimize başsağlığı ve sabır, yaralanan asker ve emniyet mensuplarımıza acil şifalar diliyorum” dedi. Başkan Cesim Ercik, hainlerin hüsran ve bozguna uğrayacağını belirterek milletimizin kardeşlik saflarının asla bozulmayacağını ifade etti.

“HUZUR GÜNEŞİ ÜLKEMİZDEN HİÇ EKSİLMEYECEK”

Türkiye’nin birçok tehditle karşı karşıya olduğunu söyleyen Cesim Ercik, “Hemşerimiz, kardeşimiz Jandarma Sağlık Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Erdi Eker de bu kutsal mücadelede şehadet mertebesine erişmiştir. Kederli ailesine bir kez daha sabırlar ve metanet diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağ olsun. Bizler birlik ve bütünlük noktasında inancımızı korumalıyız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, terör örgütü ve uzantılarının kökü kazınmadan operasyonlar bitmeyecek. Hükümetimizin kararlı tutumu neticesinde huzur güneşi ülkemizden hiç eksilmeyecek. Ülkemizi karıştırmak, bölmek ve parçalamak isteyenlerin sonu, mutlu ve güvenli bir Türkiye’nin başlangıcı olacaktır.”Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI*MERSİN


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10056,00%-1,59
  • DOLAR

    32,23% -0,10
  • EURO

    34,77% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2424,29% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3924,06% 0,00