AK PARTİ MARDİN MİLLETVEKİLİ ADAYI KÖSEN ARTUKLU HABERE KONUŞTU

24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek Milletvekili Genel seçimleri için AK Parti`den her ilden belirlenen milletvekili adayları listesinde Mardin 5.sırada yer alan ve Herkesin dikkatini ve ilgisini çeken genç aday İbrahim Kösen ile Artuklu Haber Genel y

25.05.2018 22:33:32 0
AK PARTİ MARDİN MİLLETVEKİLİ ADAYI KÖSEN ARTUKLU HABERE KONUŞTU

24 Haziran 2018 Milletvekili Genel Seçimleri öncesi 21 Mayıs Pazartesi 2018 tarihinde AK Parti milletvekili adayları listesi yayınlandı. 24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek Milletvekili Genel seçimleri için AK Parti'den her ilden belirlenen milletvekili adayları listesinde Mardin 5.sırada yer alan ve Herkesin dikkatini ve ilgisini çeken genç aday İbrahim Kösen ile Artuklu Haber Genel yayın yönetmeni Abdullah Ortaç görüştü.

 

Çok dar bir zamanda görüştüğümüz Mardin Ak Parti Milletvekili adayı İbrahim Kösen sorduğumuz sorulara çok samimi ve kapsamlı yanıtlar verdi.

 

Yaptığı açıklamalarda beklenilenden daha hazırlıklı ve kapsamlı çalışma içerisinde olduğu apaçık ortadaydı. Çok ilginç yanıtlar aldık. Herkesin merakla beklediği Projelerini kapsamlı olarak bizimle paylaştı. Çözüm odaklı olacağız. Genç ve dinamik bir ekibimiz var. Mardin’de Her kesimin oyunu alacağız. Her ne olursa olsun, kim ne derse desin 25 Haziran’da Mecliste olacağız, Makama, koltuğa aç değiliz. Biz hizmet için varız, Mardin’e hizmet için geliyoruz,Herkese,her kesime kapılarımız açık olacak, Herkes rahatlıkla derdini anlatacak, biz çözüm için hazırız. ’Dedi

 

İbrahim Köse DEKİNSAN Geleneğinden gelen bir Kültürle yetiştiğini ve yıllardır Mardin ve Mardinliye hizmet için DEKİNSAN Grup olarak   önemli çaba gösterdiklerini  belirterek  Kızıltepe ve Mardin’de hizmet gitmeyen yerlere hizmet gitmesi ve İstihdamı arttırıcı yatırımlar yaptıklarını belirten Kösen,Mardin’e AVM ve 5 Yıldızlı Otel yatırımlarının devam ettiğini ve İnşaatların tamamlanmasının ardından yaklaşık 1800 kişiye istihdam yaratılacağını belirterek, gene 2 Okul yapımı için de Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladıklarını birinin Eylül 2018 yılında Kızıltepe İlçesinde eğitime başlayacağını diğer okulun da Artuklu ilçesinde yapımının 2019 yılında tamamlanarak eğitime başlayacağı müjdesini verdi.

 

İbrahim Kösen 5.sırada yer almasına rağmen,birinci sıradaymışçasına çalşmalara  başladığını ve öylece de sürdüreceğini belirterek, Milletvekili seçilmesinin ardından Mardin, Kızıltepe, Nusaybin ve Ankara’da Tam teşekküllü Ofisler kuracağını ve bu ofislerde Özel Danışmanları ile Sekreter bulunduracağını ve ilk olarak vatandaşların sorunlarını buralarda dinlenerek  taleplerin  bana ulaşmasını  sağlayacağım. Ankara’ya gelen hemşerilerimin havaalanından alınıp  varsa randevu taleplerinin yerine getirileceğini ve Hastaların ilgili Hastanelere nakli ve Muayene ile  tedavilerinin sağlanacağını söyledi.

 

Geniş kapsamlı araştırmalar yaptıklarının ve Mardin ve Kızıltepe başta olmak üzere bölgenin öncelikli sorularının tespit edildiğinin altını çizen İbrahim Kösen Bölgede yaşanan Elektrik kesintilerinin çözümü yolunda çalışmalar yapacaklarını ve Çiftçi sorunlarını yakından bildiklerini, bu sorunların çözümü için  ve  İstihdamı arttırıcı çalışmalara hız verileceğini söyledi.

 

GAP’ın bitirilerek hizmet vermesi için her türlü çabayı göstereceğini belirten Kösen Bölge için hayati önem taşıyan GAP’ın bitirilmesi için büyük çaba harcayacağını  ve bunun takipçisi olacağını ifade etti.

 

Siyasete girme nedenini de açıklayan Kösen; ''Makama, koltuğa aç değiliz. Biz hizmet için varız, Mardin’e hizmet için geliyoruz,''dedi.Kösen sadece ve sadece Mardin ve Mardinliye hizmet için siyasete girdiğini ,Bölgeye daha etkin hizmet edebilmek için Milletvekili olarak doğduğumuz bu topraklara minnet borcumu ifa etmek için siyasete atıldığını ve  Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanımız Sayın Erdoğan biz gençlere bu fırsatı tanıdı. Çok büyük gurur duyuyorum. İşte bunun için  siyasete atıldım’’Dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00