AK PARTİ MARDİN İL TEŞKİLATINDAN MİDYAT VE ÖMERLİ İLÇELERİNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, il yönetiminden oluşan bir heyetle, 15 Temmuz?da ülkemizi parçalamaya ve milli irademizi yok etmeye kalkışan darbecilere karşı dik durarak net bir tavır sergileyen AK Parti Midyat ve Ömerli İlçe Başkanlıkların

Mardin 31.08.2016 12:39:31 0
AK PARTİ  MARDİN İL TEŞKİLATINDAN MİDYAT VE ÖMERLİ İLÇELERİNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK Parti Mardin İl Teşkilatı Midyat ve Ömerli İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, il yönetiminden oluşan bir heyetle, 15 Temmuz’da ülkemizi parçalamaya ve milli irademizi yok etmeye kalkışan darbecilere karşı dik durarak net bir tavır sergileyen AK Parti Midyat ve Ömerli İlçe Başkanlıklarına teşekkür ziyaretinde bulundu.

15 Temmuz gecesi bir ihanet çetesi, yapmış olduğu darbe girişimiyle her iki seçmenden birinin oyunu  alarak iktidara gelmiş olan hükümetimizi yıkmaya çalıştıklarını dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “ Milletin koymuş olduğu iradeyi hiçe sayarak yapılan bu alçakça girişim halkımız tarafından birkaç saat içerisinde püskürtülmüştür. Ve bir daha anladılar ki Türkiye o darbecilerin cirit attığı eski Türkiye değildir. Halkımızla beraber darbenin yaşandığı ilk anlarda sokaklara çıkarak darbecilere karşı canınızı ortaya koyarak eşi benzeri olmayan bir olaya imza attınız. Sizlerin bu ihanet çetesi ve çetelerine karşı yapmış olduğunuz dirayetli duruş için sizlere teşekkürü bir borç biliyoruz”.

Dündar “15 Temmuz gecesi Türkiye’nin kurtuluş zaferi olarak anılacaktır. Bir kez daha gördük ki bu ülkenin varlığına ve birliğine ihanet eden kim olursa olsun yok olmaya mahkûm olacaktır. Aslında kazandığımız bu zafer dünyadaki tüm mazlumların İslam düşmanlarına ve emperyalist güçlere karşı kazanılmış bir zaferdir. Reis-i Cumhurumuz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ve güvenirliğinin oluşturduğu olumlu havanın neticesi olarak halkımız çağrıya kulak vermiş ve bir an bile tereddüt etmeden sokaklara, caddelere çıkmıştır. Sizlerde bu şekilde parti binalarını boş bırakmayarak sabahlara kadar nöbet tuttunuz. Ne olacağını bile bile tuttunuz. Her ihtimali göze alarak tuttunuz. Sizler dünyaya meydan okudunuz. Artık eskisinden daha ümitli, daha güçlü, kendisine ihanet eden ne ya da kim olursa olsun her şeyi göze alabilen, büyük ve davasına sahip çıkan bir Türkiye var”. 

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
 
 
HABER:MEMET GÖKBALIK

27.2° / 16°
  • BIST 100

    10676,65%-1,07
  • DOLAR

    32,20% 0,14
  • EURO

    34,87% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2418,60% 0,37
  • Ç. ALTIN

    3917,34% -0,59