AK PARTİ MARDİN İL KADIN KOLLARINDAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA İFTARLIK EV YEMEKLERİ

AK Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanlığı destekte bulunmak hem de farkındalık oluşturmak adına Mardin Devlet Hastanesi?nde Covid-19 ile mücadelede büyük bir özveri ve fedakârca çalışan, emek harcayan sağlık çalışanlarına iftarlık ev yemekleri ikramında

Mardin 14.05.2020 18:33:23 0
 AK PARTİ MARDİN İL KADIN KOLLARINDAN  SAĞLIK ÇALIŞANLARINA İFTARLIK EV  YEMEKLERİ

AK Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanlığı destekte bulunmak hem de farkındalık oluşturmak adına Mardin Devlet Hastanesi’nde Covid-19 ile mücadelede büyük bir özveri ve fedakârca çalışan, emek harcayan sağlık çalışanlarına iftarlık ev yemekleri ikramında bulundular.

 

Çin’in Vuhan Kenti’nde ortaya çıkan ve tüm dünyada olduğu Türkiye’de de etkisini gösteren korona virüs ile etkin bir mücadele içinde olduklarını belirten AK Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanı Esengül Aydın Sancar, “Cumhurbaşkanımız Sayın recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, sağlık bakanımız başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımız önce insan diyerek korona virüse karşı çalışmalarını fedakârca sürdürüyorlar. Virüsün ülkemize ve Mardin’e girmesiyle birlikte birçok sağlık çalışanımız evinden, eşinden, çocuklarından ve anne-babasından uzakta kaldılar. Çünkü pandemiyi eve taşıma riskiyle karşı karşıya olan sağlık çalışanları eve gitme yerine kendilerine sunulan başka mekânlarda yatmak zorunda kalıyorlardı”.

 

İl Kadın Kolları Başkanı Sancar, “Bizlerde bu hasreti bir nebze dindirmek, sağlık çalışanlarımıza destekte bulunmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla evlerimizde pişirdiğimiz iftarlık yöresel ev yemeklerini ve tatlı çeşitlerini kendilerine ikram ettik. Gerçekleştirmiş olduğumuz bu etkinlikten büyük memnuniyet duyduklarını belirten sağlıkçılarımız arasında duygulu anlar yaşandığını gördük. Ayrıca kendilerine çabalarından ve emeklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ederek ayrıldık. Gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikte destekleriniz eksik etmeyen başta İl Başkanımız Sayın Faruk Kılıç olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz”.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,32
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2508,54% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22