AK PARTİ MARDİN İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ÖZKAN, GENÇLİĞİN SESİ OLACAĞIZ

AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özkan, ?Yapacağımız çalışmalarla gençliğin sesi olacağız. Farkımızı ortaya koyup AK Parti?nin biz gençlere vermiş olduğu imkanları kullanarak ülkemizin kalkınmasına daha güçlü bir şekilde desteklerimizi sun

Mardin 12.03.2018 10:48:28 0
AK PARTİ MARDİN İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ÖZKAN, GENÇLİĞİN SESİ OLACAĞIZ

AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özkan, “Yapacağımız çalışmalarla gençliğin sesi olacağız. Farkımızı ortaya koyup AK Parti’nin biz gençlere vermiş olduğu imkanları kullanarak ülkemizin kalkınmasına daha güçlü bir şekilde desteklerimizi sunacağız”.

 

AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özkan AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle yapmış olduğu toplantıda, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz Ana Kademe 6.Olğan İl Kongresi’nin en verimli şekilde geçmesi için elimizden gelen her çabayı safedeceğiz”.

 

Özkan, “Gençlik kolları olarak kongre çalışmlarımızı günler öncesinden başlatarak, en ufak bir olumsuzluğa mahal vermemeye çalışıyoruz. Yaptığımız duyurulardan astığımız pankartlara, salon düzeninden sokak sokak el ilanlarımızın dağıtımına kadar her alana, her ferde ulaşmaya çalışarak halkımızı miting ve kongreye davet ediyoruz. Ana Kademe 6. Olağan Kongremizi inşallah anlımızın akıyla tamamladıktan sonra seçim startına geçerek 2019 seçim hazırlıklarımıza şimdiden başlayacağız. Reisin dediği gibi yedek kulübesinin değil ilk onbirin gençleri olarak gücümüzü sahaya yansıtacağız. Ülkemizi çevreleyen kirli odakların farkında olarak, büyük bir titizlikle güzel coğrafyamızı en iyi şekilde temsil ederek AK Parti  gençliğinin temsil gücünü herkese göstereceğiz”.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04