AK PARTİ MARDİN İL`DEN ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMA!

Ak Parti Mardin il Başkanlığından yapılan açıklamada;``21 Ekim 2018 günü yapmış olduğumuz ekim ayı aylık danışma meclisi toplantısında, Artuklu ilçe başkanımız tarafından yapılan konuşma maalesef bir haber sitesinde çarpıtılarak ve farklı anlamlar yüklene

Mardin 2.11.2018 12:19:36 0
AK PARTİ MARDİN İL`DEN ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMA!

Ak Parti Mardin il Başkanlığından yapılan açıklamada;''21 Ekim 2018 günü yapmış olduğumuz ekim ayı aylık danışma meclisi toplantısında, Artuklu ilçe başkanımız tarafından yapılan konuşma maalesef bir haber sitesinde çarpıtılarak ve farklı anlamlar yüklenerek kamuoyuna yansıtılmıştır.''Denilerek konuya açıklık getirildi.

 

Ak Parti Mardin il başkanlığınadan yapılan basın açıklaması şöyle;

 

''21 Ekim 2018 günü yapmış olduğumuz ekim ayı aylık danışma meclisi toplantısında, Artuklu ilçe başkanımız tarafından yapılan konuşma maalesef bir haber sitesinde çarpıtılarak ve farklı anlamlar yüklenerek kamuoyuna yansıtılmıştır.

 

 Artuklu İlçe Başkanımız Sayın Murat BAYAR; toplantının basına kapalı olan bölümünde yaptığı konuşmasında, Artuklu İlçesinde yüksek oy aldığımız Ortaköy, Gökçe, Kumlu, Yaylı, Boztepe, vs. gibi yerleşim yerlerinin halkı son derece rahatsız eden yol ve altyapı sorunlarının çözülmesi için halkın ısrarla bizlere müracaatları olduğunu sorunların çözümü için iktidar partisi olarak sözler verdiğimizi, yerel seçimlerden önce mutlaka bu yerlerin sorunlarının öncelikli olarak çözülmesi gerektiğini dile getirmiştir.

 

Kaldı ki, Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat KURUM’UN Mardin’i ziyaretleri sırasında, Kayyumlarla yaptıkları toplantıda da, bu konu aynı gerekçelerle hem bizler, hem de Artuklu Kaymakamı ve Kayyumu Sayın Şakir Öner ÖZTÜRK tarafından da dile getirilmiş ve iller Bankasından Artuklu Belediyesinin 20 milyon TL kredi alması uygun görülmüştü. Kredi alım süreci tamamlanmak üzeredir.

 

Türkiye’nin bir ekonomik saldırı altında bulunduğu, tasarruf önlemlerinin arttırıldığı, Bakanlıklara ayrılan bütçelerin daraltıldığı bir ortamda, Genel Merkezimizin talebi üzerine,  İlimizle ilgili önceliklerimizi, Valilik ve Belediyelerimizden aldığımız bilgiler ışığında tespit edip daha önce yollamıştık. 

 

İlçe Başkanımız, yaptığı konuşmada, sorumlu olduğu Artuklu ilçesinin acil sorunlarının ivedilikle çözümü için, bu konuların çözüm mercii olan Büyükşehir ve Artuklu Belediyelerinin de öncelikleri arasında olması gerektiğini söylemiştir. Bir ilçe başkanının seçmeninin sorunlarına duyarlı olması ve çözüm için gayret sarf etmesinden daha doğal bir şey olabilir mi? Seçmenden gelen baskıyı görmezden gelen bir ilçe başkanı, seçmeninin karşısına hangi yüzle çıkacaktır?

 

AK Parti Mardin teşkilatları olarak, kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’IN ortaya koyduğu görüşler ve partimizin kurucu ilkeleri ışığında, halkımızla birlikte, gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz.

 

Kayyum uygulaması, seçilmiş belediyelerin teröre destek vermeleri ve halk için harcamaları gereken kaynağı terör örgütlerine aktarmaları nedeniyle, zaruri olarak hayata geçmiştir. Kayyumla yönetilen Belediyeler, kendilerine aktarılan kaynakları halkın yararına kullanmış ve güzel hizmetlere imza atmışlardır. Kayyumların başarısı iktidarımızın, Devletimizin başarısıdır, bundan memnuniyet duyuyor ve takdir ediyoruz.

 

Siyaset konuşarak yapılır, siyasette eleştiri de olur, öz eleştiri de. Kamu kurumları da, belli sınırlar içerisinde zaman zaman eleştirilebilir, mahut haber sitesinde ima edildiği gibi, bir kamu kurumunu eleştirmek, Sayın Cumhurbaşkanımızı eleştirmek anlamına gelmez, bunu ima etmek art niyetli bir davranıştır. Hele ki, AK Partinin kuruluşundan beri hiç zikzak çizmeden bu davaya gönül vermiş, hizmet etmiş insanlara bu tür iftiralar atarak onları itibarsızlaştırmaya çalışmak,  kimsenin haddine değildir. Çarpıtmayı yapan haber sitesi hakkında, yasal haklarımızı saklı tutuyor ve kınıyoruz. Bu vesileyle, aziz hemşerilerimize ve siz değerli basın mensuplarına saygılarımızı sunuyoruz.''Denildi.     

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN                                                                                                       


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00