AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI NİHAT ERİ ALİ ATAŞ?IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş?ın vefat eden ağabeyi Ali Ataş?ın İstanbul Marmara İlahiyat Camiinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

8.09.2018 15:47:23 0
AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANI NİHAT ERİ ALİ ATAŞ?IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş’ın vefat eden ağabeyi Ali Ataş’ın İstanbul Marmara İlahiyat Camiinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

 

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, “AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş’ın vefat eden ağabeyi Ali Ataş’ı kaybetmenin derin üzüntüsü ve acısı içerisindeyiz. Merhum Ali Ataş’a Allah’tan rahmet, Sayın Mustafa Ataş Ailesi, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun”.Dedi.

 

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

36.2° / 20.5°
  • BIST 100

    9196,13%-1,54
  • DOLAR

    39,52% 0,05
  • EURO

    45,38% 0,23
  • GRAM ALTIN

    4287,57% 0,17
  • Ç. ALTIN

    6942,99% 0,00